Γιαννιτσά: Έναρξη Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών δράσεων ενορίας Αγίου Γεωργίου
Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις δράσεις ή επιθυμούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου.
Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2026 πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών δράσεων του Πνευματικού Κέντρου «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» της ενορίας Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.
Στη σύντομη ομιλία του, ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης, τόνισε ότι η Εκκλησία αποτελεί ένα ασφαλές και απάνεμο λιμάνι για την ψυχή κάθε ανθρώπου μέσα στις δυσκολίες και τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Επεσήμανε επίσης ότι το Πνευματικό κέντρο αποτελεί προέκταση του Ιερού Ναού και ότι οι δράσεις της ενορίας έχουν πρωταρχικά ποιμαντικό σκοπό με σκοπό να συντελούν στην ψυχική ανάπαυση των ανθρώπων.
Τέλος, εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ για την πατρική του αγάπη, τις ευχές και την ευλογία του, προς τους υπευθύνους των τμημάτων για την προσφορά του χρόνου τους, αλλά και προς την Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου για την αδιάλειπτη οργανωτική υποστήριξη.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στις δράσεις ή επιθυμούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Πνευματικού Κέντρου καθημερινά στο τηλ. 23820 22819 από τις 15:00 έως τις 21:00.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ταμείο Ανάκαμψης: Κατατέθηκαν τα αιτήματα για τη τελευταία πληρωμή
01 Οκτωβρίου 2026 -
Χαλκιδική: Η θρασύτητα ξεχείλισε!/Επέμεναν και στα τηλέφωνα
01 Οκτωβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ