close search results icon

Γιαννιτσά: Η βροχή δεν πτόησε την κορδέλα της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης

Με κάθε λαμπρότητα και την παρουσία του Περιφερειάρχη Απ. Τζιτζικώστα ξεκίνησε η ετήσια διοργάνωση της.  

Γιαννιτσά: Η βροχή δεν πτόησε την κορδέλα της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Ετήσιας Εμποροπανήγυρης Γιαννιτσών, παρόλο που οι καιρικές συνθήκες έπαιζαν ένα...περίεργο παιχνίδι με τη βροχή να σταματά και να ξεκινάει πάλι. 

Την κατάλληλη ακριβώς στιγμή, τελέστηκε ο αγιασμός από τους παριστάμενους ιερείς, με επικεφαλής τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης πατήρ Στέφανο και αμέσως μετά κόπηκε η κορδέλα των εγκαινίων, με τους Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας Ιορδ. Τζαμτζή, τον Δήμαρχο Δήμου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης πατήρ Στέφανο. 

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Απ. Τζιτζικώστας κι ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος. Ομιλίες που καταγράφονται ιδιαίτερα με όσα αναφέρθηκαν και αποτελούν σημεία περαιτέρω ανάλυσης, καθώς από μόνες τους αποτελούν "ειδήσεις". Σημειωτέον αυτό. 

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Βουλευτή Πέλλας Λάκη Βασιλειάδη, Αντιδημάρχων, Προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων, δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων αστυνομίας, στρατού και γενικά δυνάμεων ασφαλείας, του επικεφαλής της παράταξης "Μέλλον Δημιουργίας" Στάθη Φουντουκίδη, δεκάδων υποψηφίων συμβούλων, τόσο Περιφερειακών όσο και Δημοτικών και κόσμου, που αμέσως μετά επισκέφθηκε το περίπτερο του Δήμου Πέλλας και όλα τα "πρόσφορα" ψυχαγωγίας, παραδοσιακών προϊόντων, φαγητού και εμπορικής παρουσίας στον χώρο που διεξάγεται η Εμποροπανήγυρη. 

5.jpg
6-RoT9v.jpg
13.jpg
14.jpg
dimarkhos1.jpg
kordela1.jpg
fakas2.jpg
9plths.jpg
16.jpg
15.jpg
vasileiadoy3.jpg

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις στο Ανοιχτό Θέατρο αναβλήθηκαν λόγω της συνέχισης των άστατων καιρικών συνθηκών, μιας και η βροχή δεν σταμάτησε με το πέρασμα της ώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ομιλίες που έγιναν, τις παρουσίες που υπήρξαν και άλλες επιμέρους ειδήσεις, κατά τη διάρκεια των επομένων ωρών της ημέρας.

Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ