close search results icon

Γιαννιτσά/Παντελής Καρανθίμου: "Χάλκινος" με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στη Βοσνία!

Μεγάλη και ξεχωριστή στιγμή για τον νέο αθλητή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu Jitsu.

Γιαννιτσά/Παντελής Καρανθίμου: "Χάλκινος" με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στη Βοσνία!
paul-1-ON2FD.png
ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Μια ξεχωριστή στιγμή για τον Α.Σ. Ατρόμητο Γιαννιτσών εξελίχθηκε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu Jitsu, που πραγματοποιήθηκε στη Μπάνια Λούκα της Βοσνίας, στις 10–13 Σεπτεμβρίου.

Ο νέος αθλητής του Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, Παντελής Καρανθίμου, συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Jiu Jitsu.

Έπειτα από την πρόκρισή του μέσα από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, ο Παντελής πήρε για πρώτη φορά την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίσημη διεθνή διοργάνωση με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Την Τετάρτη 9/9 πραγματοποιήθηκε η ζύγιση και την Πέμπτη 10/9 ήρθε η μεγάλη στιγμή του αγώνα.
Στην κατηγορία U10 –36 kg | Fighting Jiu Jitsu κατάφερε και πήρε το ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ – 3η ΘΕΣΗ

01.jpg

Το 2026 είναι η πρώτη χρονιά που ο Παντελής συμμετέχει σε επίσημες διοργανώσεις και, μέσα από την προσπάθεια, την προπόνηση και την αγωνιστική του εξέλιξη, κατάφερε να φτάσει μέχρι το Βαλκανικό Πρωτάθλημα και να επιστρέψει με μια σπουδαία διεθνή διάκριση.

02-oJTxL.jpg

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου και ιδιαίτερα ο Απόστολος Αλμπάνης αναφέρει:

Παντελή, θερμά συγχαρητήρια!

Για την προσπάθειά σου, την επιμονή σου, την πειθαρχία σου και κυρίως για το θάρρος να σταθείς για πρώτη φορά σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να διεκδικήσεις τη θέση σου ανάμεσα στους καλύτερους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στη δασκάλα του, Αλμπάνη Αγγελική, για την προετοιμασία, την καθοδήγηση και τη δουλειά που προηγήθηκε αυτής της σημαντικής συμμετοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην οικογένεια του Παντελή, που βρίσκεται διαρκώς δίπλα του, ακολουθεί κάθε του βήμα και αποτελεί σταθερό στήριγμα σε κάθε προπόνηση, αγώνα και ταξίδι. Για έναν μικρό αθλητή, αυτή η στήριξη είναι ανεκτίμητη.

Και φυσικά, ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στο Mami Fruits, που με τη δική του έμπρακτη στήριξη βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια και στην αθλητική πορεία του Α.Σ. Ατρόμητου Γιαννιτσών.

Μάλιστα τονίζεται ιδιαίτερα:

Παντελή, αυτό είναι μόνο η αρχή.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, να μαθαίνουμε, να αγωνιζόμαστε και να εξελισσόμαστε.

Περήφανοι για σένα!
Fight for you.

03.jpg




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ