close search results icon

Γιαννιτσά: Ψέκαζε... δήθεν κολόνια για να αναισθητοποιεί τους ανυποψίαστους

Γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία κοντά στη Μαδύτου. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Πουλάνε στιλό, αναπτήρες, διάφορα. Ναι αλλά;

Πέραν οτι οι "πλανόδιοι πωλητές" δεν φαίνεται να απασχολούν ιδιαίτερα τις αρμόδιες αρχές (όπως αυτοί που μαζεύουν ανακυκλώσιμα, κάνοντας ζημία στις εταιρίες που κινούνται στο χώρο, λες και ο άλλος είναι ανόητος που ανοίγει μια τέτοια επιχείρηση στην έρμη αυτή χώρα...). Όταν όμως γίνει το κακό, τρέχουν όλοι! 

Για παράδειγμα, σύμφωνα με πληροφορίες του pellanews.gr γυναίκα φέρεται να πουλούσε διάφορα αντικείμενα, έλεγε τον ανυποψίαστο πολίτη (προσέγγιζε κυρίως γυναίκες), ανέφερε σε ανύποπτο χρόνο "να σας ψεκάσω λιγάκι και μία ωραία κολόνια;". 

Τι περιείχε όμως η ...κολόνια; Απ' ότι αναφέρθηκε μάλλον κάτι υπνωτικό, με αποτέλεσμα να αποκοιμήσουν το απολύτως ανυποψίαστο άτομο που προσέγγιζαν, για να τον ληστέψουν ανενόχλητοι! 

Κάτι όμως που αναφέρθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, εντοπιζόμενη κοντά στην οδό Μαδύτου. 

Προσοχή μεγάλη, γιατί το ζήτημα του "ψεκασμένου" θα έρθει και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά όμως με πραγματική δράση που χρησιμοποιούν οι επίδοξοι απατεώνες...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ