Γιαννιτσά/Σύλλογος Αρσού -Gurpinar: Παρέδωσε την "Παναγία Ολύμπου" στον Παναγιώτατο κ.κ. Βαρθολομαίο
Η αγιογραφία δια χειρός Λουίζας Μπελογιάννη.

Την Παναγία Ολύμπου παρέδωσε η Πρόεδρος του Συλλόγου Αρσού/Gurpinar Χρυσούλα Γαβριηλίδου (με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου πριν λίγες μέρες).

Αναλυτικά η Πρόεδρος αναφέρει τα εξής:
Με απόφαση του Διοικητικού συμβουλίου του Ιστορικός Σύλλογος Αρσού -Gurpinar/Σύνδεσμος ελληνοτουρκικής φιλίας, το διοικητικό συμβούλιο στην συνεδρίαση του 20/07/2025 αποφασίστηκε ομόφωνα να παραδώσει η πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Χρυσούλα Γαβριηλίδου στον Παναγιώτατο πατέρα και δέσποτα μας κ.κ Βαρθολομαίου που ο σύλλογος μας βρίσκετε από την ίδρυση του στην αμέριστη προστασία του, την Αγιογραφία της Παναγίας του Ολύμπου που αγιογράφησε και χάρισε στον σύλλογο μας η κ. Λουΐζα Μπελογιάννη.
Με ευλάβεια και συγκίνηση ασπάστηκε ο Παναγιώτατος την εικόνα και μετά από σύντομη συζήτηση- όπου ενημερώθηκε για τον Σύλλογο, μας συγχάρηκε πάλι για την δουλειά μας και μας ευχήθηκε να ξεπερνούμε τα όποια προβλήματα τυχόν παρουσιαστούν, με σύμπνοια και κατανόηση ώστε να κρατήσουμε γερό τον κρίκο που ενώνει την νέα γενιά με τους προγόνου μας.
Έστειλε τις ευχαριστίες και την ευλογία του στην κ. Λουΐζα Γκάλη Μπελογιάννη ,την οποία ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμότατα για την δωρεά της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Υπέρ της πρότασης για εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ τάχθηκε η Βουλή
29 Ιουλίου 2025 -
Η μεγάλη επιστροφή του Μανώλη Αλιατίδη στον ΑΟ Καβάλα!
29 Ιουλίου 2025 -
Βραδιά Αστρονομίας στην Ιερά Μονή Αγίου Ιλαρίωνος Προμάχων
29 Ιουλίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ