close search results icon

Γιαννιτσά: Συνεχίζουν τη διαμαρτυρία και με "συνταγή" Μπαμπάνη οι παλλινοστούντες (video)

360 πλειστηριασμοί ως "δαμόκλειο σπάθη" πάνω από το κεφάλι της πόλης, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο pellanews.gr 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Πλειστηριασμοί στα Γιαννιτσά (αλλά και σε όλη την Ελλάδα), πράξη δεύτερη. Μετά την οικεία που σώθηκε στα Γιαννιτσά κατόπιν δικαστικής μάχης, τα κρούσματα πλειστηριασμών, από εταιρίες στις οποίες έχουν "περάσει" από τις τράπεζες τα δάνεια, εταιρίες που έχουν κυρίαρχο χαρακτηριστικό το "εισπρακτικό", συνεχίζονται.

Στα Γιαννιτσά πάντως, αναφέρθηκε ο αριθμός των 360 σπιτιών που είναι με το "μαχαίρι στο κεφάλι" για πλειστηριασμό, χωρίς να αναφερθούν περισσότερες λεπτομέρειες (κατηγορίες ακινήτων, αν είναι όλα α' κατοικίες κλπ. Πάντως, δόθηκε η αίσθηση οτι η αναφορά έγινε για α' κατοικία).

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του pellanews.gr εδώ: (https://www.pellanews.gr/pleistiriasmoi-giannitsa-fovos-aniychia-agchos-panikos-katargoyntai-120841).

Ο δικηγόρος Φώτης Μπαμπάνης ήταν η 2η φορα που βρέθηκε δημόσια στα Γιαννιτσά, ενώ οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης έκαναν λόγο για μεγαλύτερη συμμετοχή που έπρεπε να υπάρχει, καθώς όπως ειπώθηκε "αυτή τη στιγμή με τους πλειστηριασμούς ζούμε μια 2η γενοκτονία". 

Άλλωστε, συζητώντας με τους υπεύθυνους της εκδήλωσης, έγινε λόγος στο pellanews.gr για 360 σπίτια στα Γιαννιτσά, τα οποία βρίσκονται υπό τη "δαμόκλειο σπάθη" πλειστηριασμού. 

Δείτε το κλίμα που επικράτησε καθώς και σημαντικά σημεία των ομιλιών που έγιναν. Αναφορά έγινε και στο ιστορικό της ημέρας, της 19ης Μαΐου. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ