close search results icon

Γιαννιτσά: Τάσο, στεναχώρησες πολύ κόσμο που σ' αγαπούσε!

Συλληπτήριο μήνυμα από την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας. 

Όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν, διότι ήταν εύχαρος, ένα άτομο φιλοσοφημένο με τα "πιστεύω" του, πολύ καλός και φιλικός χαρακτήρας. Ο λόγος για τον Τάσο Χατζηδημητρίου, τον οδηγό της μηχανής που χθες Δευτέρα 29 Απριλίου, έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο που συνέβη με φορτηγό, στον δρόμο από Γιαννιτσά προς Αλεξάνδρεια. Στο άκουσμα της είδησης πολύς κόσμος στεναχωρήθηκε, γιατί ήταν μια καλή ψυχή....

screenshot-22-7foMT.png
Αθάνατη η καλή ψυχούλα του...

Η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας εξέδωσε συλλυπητήριο μήνυμα:

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΑΣΟ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Την απώλεια ενός καλού συντρόφου και φίλου, ενός ακέραιου ανθρώπου της ανιδιοτελούς προσφοράς στα κοινά, θρηνεί η Αριστερά στα Γιαννιτσά.Ο Τάσος Χατζηδημητρίου, μέλος της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιαννιτσών, ένας άνθρωπος με πλούσια δράση στα κοινωνικά κινήματα, «έφυγε» το απόγευμα της Δευτέρας μετά από ένα τραγικό δυστύχημα.

Αγαπημένε μας φίλε και συναγωνιστή, η παρουσία και συμμετοχή σου ήταν πάντα χρήσιμη και ωφέλιμη σε όλους. Με πολιτικό λόγο και πάντα με γνώμονα την αλληλεγγύη, είχες σε κάθε σου ενέργεια πρωταγωνιστή τον Άνθρωπο. Έτσι σε αποχαιρετούμε, έτσι θα σε θυμόμαστε πάντα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους δικούς σου ανθρώπους.

Από το γραφείο τύπου




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ