close search results icon

Γιαννιτσά Θερινό Σινεμά: Απόψε (20/8, 21:00) o Γκάι Ρίτσι παρουσιάζει...τον Αλαντίν!

Ο «Αλαντίν» του Γκάι Ρίτσι θέλει να σε βάλει σε ένα μαγικό χαλί και να σου δείξει έναν καινούργιο μαγικό κόσμο.

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ - Θερινό Σινεμά

Κυριακή 20 Αυγούστου ώρα 9.00μμ

Ο «Αλαντίν» του Γκάι Ρίτσι θέλει να σε βάλει σε ένα μαγικό χαλί και να σου δείξει έναν καινούργιο μαγικό κόσμο όπου τα τζίνι υπάρχουν έτοιμα να εκπληρώσουν τις ευχές σου, οι πριγκίπισσες είναι δυναμικές, τα χαμίνια μπορούν να γίνουν πρίγκιπες και το κακό ποτέ δεν νικά, όσο δύναμη κι αν αποκτήσει. Αρκεί μόνο να μην κλείσεις τα μάτια, από πείσμα ή από φόβο και να αφεθείς για να απολαύσεις την διαδρομή.

Αλαντίν

Είναι ελάχιστες εκείνες οι ταινίες από την χρυσή εποχή της Disney που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ όσο ο «Αλαντίν» του 1992. Είναι μια από αυτές τις κλασικές πλέον ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν καταφέρει, να κερδίσουν μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την παραμυθένια ιστορία, βγαλμένη μέσα από τους μαγικούς κόσμους των Χιλίων και Μια Νυχτών.

Ο καινούργιος «Αλαντίν», ενώ μοιάζει να ακολουθεί τα βήματα μιας πιστής μεταφοράς, δείχνει πως είναι μια τελείως διαφορετική εμπειρία που καταφέρνει και να διασώσει το μύθο και να δώσει σημερινό άγγιγμα στο... τζίνι, προσφέροντας μπόλικη μαγεία, τρέλα και χιούμορ.

ΗΠΑ, 2019, Παραγωγή: Τζόναθαν Αϊριχ, Νταν Λιν, Σκηνοθεσία: Γκάι Ρίτσι, Σενάριο: Τζον Ογκουστ, Γκάι Ρίτσι, Φωτογραφία: Αλαν Στιούαρτ, Μοντάζ: Τζέιμς Χέρμπερτ, Μουσική: Αλαν Μένκεν, Πρωταγωνιστούν: Ναόμι Σκοτ, Γουίλ Σμιθ, Μπίλι Μάγκνουσεν, Μένα Μασούντ ,Διάρκεια: 128 λεπτά

alantin.jpeg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ