close search results icon

Γιαννιτσά: Θερισμός!-Μοναδικό "παραμάζωμα" εντός πόλεως ξημερώματα!

Τα πήρε σβάρνα όλα...κι έφυγε! 

Γιαννιτσά: Θερισμός!-Μοναδικό "παραμάζωμα" εντός πόλεως ξημερώματα!

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας audi, ήταν αυτό που προκάλεσε μοναδικό πανικό ξημερώματα Κυριακής (3/9), μετά από ένα ήρεμο στην πόλη Σαββατόβραδο. Και μάλιστα στο κέντρο.

 Βενιζέλου με Νικηφόρου Γεωργούλη οι οδοί που διήνυσε ο οδηγός, παίρνοντας και στις δύο λωρίδες παραμάζωμα καθρέφτες και προκαλώντας φθορές σε σταθμευμένα και μη αυτοκίνητα, στο διάβα επικίνδυνου Fast and Furious, το οποίο όμως δεν ήταν ταινία αλλά μία πραγματικότητα, μπροστά στα έντρομα μάτια παριστάμενων επί των οδών, που είδαν ένα απίστευτο θέαμα μπροστά στα μάτια τους! 

Και οι οποίοι πολίτες, βοήθησαν την αστυνομία να βρει τον οδηγό, που τα έκανε όλα γης μαδιάμ και που πάλι καλά με την ανώμαλη φόρα και διαδρομή που είχε, "εκτέλεσε" αυτοκίνητα που θα βρεθούν σωρηδόν στα συνεργεία. Και τους οποίους πολίτες ευχαρίστησαν οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι "τσάκωσαν" τον δράστη, τον οποίο μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν πως τον ακολουθούσαν εξ αρχής τρέχοντας πίσω από το αυτοκίνητο πάνω από 10 άτομα μέσα στην νύχτα!  

Πάλι καλά που δεν χτύπησε πεζούς, πάλι καλά που δεν βρέθηκε μέσα σε κάποιο κατάστημα επί της Γεωργούλη, ή ευθεία στον Πεζόδρομο, με πρώτη "θύμα" το περίπτερο ακριβώς στην "κορυφή" του Πεζόδρομου. 

Το είδαμε κι αυτό και μάλιστα σαν σκηνή ταινίας. Στην ταινία όμως τα πάντα είναι σκηνοθετημένα. Στην προκειμένη περίπτωση τα Γιαννιτσά έζησαν κάτι το οποίο ήταν απόλυτα αιφνιδιαστικό και στον ίδιο βαθμό απολυτότητας επικίνδυνο. 

*(φώτο αρχείου από το carandmotor.gr)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ