close search results icon

Γιαννιτσά: Τι θα γίνει με το έργο ανάπλασης στην Αγία Παρασκευή

Τι αναφέρθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Πέλλας. 

Γιαννιτσά: Τι θα γίνει με το έργο ανάπλασης στην Αγία Παρασκευή

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Το έργο που ξεκίνησε από το 2023 επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής και παρατηρήθηκε μία στασιμότητα, η οποία όμως δεν πρόκειται να συνεχιστεί, στην περιοχή "Βασιλόπουλου" (Ανάπλαση περιοχής Αγίας Παρασκευής) συζητήθηκε μεταξύ άλλων θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο Γιαννιτσών.

Παρέμβαση έκανε επί του θέματος ο πρώην δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, ενώ τη διαβεβαίωση οτι "εκκρεμότητες θα κλείσουν και εν προκειμένω υπάρχει η υπόσχεση οτι θα συνεχίσει το έργο ο αρμόδιος εργολάβος" έκανε ο δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στ. Φουντουκίδης.

screenshot-53.png

Μία εικόνα για το τι συμβαίνει με το έργο έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστας Δεληγιαννίδης, αναφέροντας όσα έθεσε ο εργολάβος, καθώς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. "Εμείς αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και υπήρξε πίεση για να ξεκινήσει το έργο", τόνισε ο Αντιδήμαρχος, που σημείωσε πως "θα ειπωθούν περισσότερα στην ειδική λογοδοσία". 

screenshot-72.png
screenshot-75.png


Επισημάνσεις από την πλευρά του έκανε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης Νίκος Φλίκας. 

screenshot-77.png


Δείτε το σχετικό θέμα από το 17ο λεπτό έως το 27 του βίντεο, στο οποίο υπάρχει ολόκληρη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Πέλλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ