close search results icon

Γιατί απουσιάζει η Ιγνατιάδου από το μνημόνιο συνεργασίας

Γιατί απουσιάζει η Ιγνατιάδου από το μνημόνιο συνεργασίας

Ένα θέμα που προκαλεί απορία στην τοπική κοινωνία της Πέλλας και ειδικά στους κόλπους της αυτοδιοίκησης είναι η απουσία του Δήμου Σκύδρας και της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου από το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι τρεις Δήμαρχοι (Αλμωπίας,  Πέλλας και Έδεσσας) πριν λίγες ημέρες στην πρωτεύουσα της Πέλλας.

Την απορία αυτή εξέφρασε και στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας προς τον Δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου ο Δημήτρης Μπίνος.  Ο πρώην Δήμαρχος Αλμωπίας, ο οποίος διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με την Δήμαρχο Σκύδρας εξέφρασε την απορία για τον λόγο που δεν ήταν στο μνημόνιο συνεργασίας η καλή του φίλη Κατερίνα Ιγνατιάδου. 

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου απο την πλευρά του απαντώντας στον κύριο Μπίνο είπε πως έγινε πρόσκληση και στην κα Ιγνατιάδου να συμμετέχει,  την οποία όμως η ίδια αρνήθηκε ενώ όπως τόνισε η πόρτα της συνεργασίας προς την Δημοτική Αρχή Σκύδρας είναι πάντα ανοιχτή. 

Εύλογα λοιπόν γεννώνται τα ερωτήματα για τον λόγο που η Δήμαρχος Σκύδρας απέρριψε την πρόταση συνεργασίας των ομολόγων της Δημάρχων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ