close search results icon

Γιατί πήρε νέα αναβολή η απολογία της Πισπιρίγκου

Καθυστερούν οι τεχνικές μελέτες-Τι ζήτησε ο Κούγιας. 

Παράταση μιας εβδομάδας πήρε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους των δύο παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Υπενθυμίζεται ότι είναι η δεύτερη απολογία της 34χρονης μητέρας μετά από εκείνη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας μέσα στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν, με χορήγηση κεταμίνης.

Ήταν η δεύτερη αναβολή της απολογίας της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς η αρχική ημερομηνία ήταν η 25η Οκτωβρίου, ενώ το επόμενο ραντεβού καθορίστηκε για τις 25 Νοεμβρίου.

Καθυστερούν οι τεχνικές μελέτες

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, συνοδευόμενη από το συνήγορό της, Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας ζήτησε την αναβολή της απολογίας καθώς δεν είναι έτοιμες οι τεχνικές μελέτες που θα παρουσιάσει, προκειμένου να αντικρούσει τα πορίσματα των ιατροδικαστών.

Τα πορίσματα των Καρακούκη και Καλόγρηα δείχνουν ως αιτία θανάτου και για τα δύο αυτά παιδιά τη δολοφονία, ενώ δεκάδες γιατροί και νοσηλευτές που εξετάστηκαν στην προανακριτική έρευνα έκαναν λόγο για ανθρωποκτονία των παιδιών από τη μητέρα τους.

Η υπεράσπιση της κατηγορούμενης ευελπιστεί ότι θα έχει στα χέρια της τα συγκεκριμένα πορίσματα την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να υποστηρίξει την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας υποστηρίζει ότι «η 34χρονη είναι θύμα δικαστικής πλάνης» και πως η Δικαιοσύνη έχει φτάσει στα συμπεράσματα από τα όσα διέρρευσαν για την υπόθεση από τα μέσα ενημέρωσης.

πηγή: tanea.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ