close search results icon

Γιαξ(υραφιά) από ΠΑΟΚ Β' στον Απόλλων Πόντου

Ισοφάριση στην εκπνοή του αγώνα. 

Ο Απόλλωνας Πόντου κρατούσε στα χέρια του μία σπουδαία νίκη μέχρι τις καθυστερήσεις όμως ο Γιαξής βρήκε δίχτυα για τον ΠΑΟΚ Β' στην εκπνοή διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 στην Ευκαρπία για τη 18η αγωνιστική της Super League 2.

Το πρώτο ημίωρο του αγώνα κύλησε χωρίς αξιοσημείωτες φάσεις με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά ν' αδυνατεί να πατήσει και να εκτελέσει με αξιώσεις στην περιοχή του Πίτκα.

Ο Απόλλωνας ήταν αυτός που κατάφερε να προηγηθεί ωστόσο στο 31' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Εσαλό έγινε αποδέκτης της μπάλας και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μοναστηρλή για το 0-1 με τους Θεσσαλονικείς ν' απειλούν ξανά στο 45' με τον Μπράντονιτς να σουτάρει αναγκάζοντας τον Πίτκα σ' επέμβαση για κόρνερ.

Το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο εντείνοντας την πίεσή του με πιο χαρακτηριστική φάση, αυτή στο 53' με τον Πίτκα ν' αποκρούει την εκτέλεση φάουλ του Νινούα

Το φινάλε του ματς έκρυβε συγκινήσεις καθώς στο 90+4', ο Ντοναλντόνι δεν κατάφερε να νικήσει τον Μοναστηρλή σε τετ α τετ για να φτάσουμε στο 90+6' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γιαξής εξαπέλυσε σουτ καρφώνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-1.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ Β' βρίσκεται στην 5η θέση με 27 βαθμούς ενώ ο Απόλλωνας Πόντου καταλαμβάνει την 11η με 20 πόντους.

Την επόμενη, -19η- αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ Β' θα φιλοξενηθεί από την Αναγέννηση στην Καρδίτσα, τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, και ώρα 14:45 ενώ ο Απόλλων Πόντου θα υποδεχθεί τη Νίκη Βόλου, την ίδια ημέρα και ώρα στο Πολύκαστρο Κιλκίς.

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β' (Γκαρσία): Μοναστηρλής, Σελιμάι (46′ Κιτσάκης), Τσοπούρογλου, Παναγιώτου, Μορικέλι (76′ Γιαξής), Μελετίδης (76′ Γρόσδης), Νινούα, Δαρέλας (64′ Σπυρίδης), Μπράντονιτς, Σαλαμούρας (46′ Χατζηστραβός), Γκορντεζιάνι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Αμαραντίδης, Ντιαλόσι, Δαλιανόπουλος, Τσαγκαλίδης, Μουμίν, Καλογέρης, Ντοναλντόνι, Φωκαΐδης (12′ λ.τ Κωστίκα (70′ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Εσαλό (70′ Κόντσι).

πηγή: sdna.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ