close search results icon

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Νέα στοιχεία από τις έρευνες - «Υποστήριξη στα παιδιά»

Μιλούν οι κάτοικοι, όλο και περισσότερα στοιχεία. Καταγωγή από Πέλλα ο δράστης;

Γυναικοκτονία στην Καλαμαριά: Νέα στοιχεία από τις έρευνες - «Υποστήριξη στα παιδιά»

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία που έγινε το πρωί της Τρίτης (12/9) στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη - Τι δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής

Όλο και περισσότερα στοιχεία προκύπτουν για τη γυναικοκτονία στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη, όπου αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι κάτοικοι της περιοχής μίλησαν για τη γυναικοκτονία και ενημέρωσαν πως το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, τα οποία έλειπαν από το σπίτι όταν έλαβε χώρα το έγκλημα.

screenshot-3-LecNs.png
screenshot-6-5dFwz.png


Κάτοικοι της περιοχής μίλησαν στο thestival.gr. Μάλιστα, σημείωσαν πως η 42χρονη και ο 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στη γραμματεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, είχαν χωρίσει εδώ και έναν χρόνο. Οι ίδιοι υποστήριξαν πως οι δύο τους έμεναν χωριστά.

Το πρωί της Τρίτης (12/9), ο δράστης φέρεται να πήγε τα παιδιά στο σχολείο και να πήγε στο σπίτι, όπου σκότωσε την 42χρονη με την καραμπίνα του και μετά αυτοκτόνησε.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν πως η μητέρα πήγε τα παιδιά στο σχολείο και όταν επέστρεψε, βρήκε τον άνδρα μέσα στο διαμέρισμα.

Γείτονας, φαίνεται πως άκουσε πυροβολισμούς και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι εντόπισε τα δύο πτώματα.

Μία άλλη κάτοικος της περιοχής, μιλώντας στο grtimes.gr, ζήτησε να υπάρξει ψυχολογική υποστήριξη των παιδιών για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Όπως είπε η ίδια:

«Υποστήριξη για να αντιμετωπίσουν το άκουσμα της τραγικής είδησης και στη συνέχεια να σταθούν στα πόδια τους. Να κληθούν ειδικοί ψυχολόγοι, κυρίως στο σχολείο, προκειμένου να βοηθηθούν τα παιδιά αυτά».


Πηγή φωτογραφιών & cover photo: Intime, neolaia.gr

σημείωση pellanews.gr: Υπάρχει κάποια πληροφόρηση, που δεν έχει επιβεβαιωθεί, οτι ο δράστης κατάγεται από περιοχή της Πέλλας. Οποιαδήποτε νεότερη πληροφορία θα προστεθεί ως συνέχεια σε όσα έχουν μεταδοθεί μέχρι στιγμής. 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ