close search results icon

Γιώργος Γιαντζής: "Οι Ευρωεκλογές είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει"

Με διπλό μήνυμα ο Συντονιστής της Δημ.Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γιαννιτσών στην κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε. 

Γιώργος Γιαντζής: "Οι Ευρωεκλογές είναι ευκαιρία να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει"

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Με αισιοδοξία αλλά και τους στόχους που τίθενται για το ΠΑΣΟΚ με τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου πραγματοποιηθηκε η κοπή πίτας και πολιτική εκδήλωση στα Γιαννιτσά, από τη Δημοτική Οργάνωση του κινήματος. 

Τον ομιλητή Κώστα Χρυσόγονο προλόγισε, χαιρετίζοντας τον κόσμο, ο Συντονιστής της Δημ.Τ.Ο. Γιώργος Γιαντζής. 

420749936-1692157877860074-4226913937414354076-n-i2Oau.jpg

"Χαρά μας που αναβιώνουμε αυτή την παράδοση συγκεντρώσεων της παράταξης μετά από χρόνια και ελπίζουμε σε ακόμη περισσότερες.

Σήμερα (σ.σ.: 5/2/2024) μάλιστα είναι η 105η επέτειος από τη γέννηση του ιδρυτή μας, του ηγέτη της Σοσιαλδημοκρατικής παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου.

Παράλληλα η χρονιά που ξεκίνησε είναι ιδιαιτέρως σημαντική, τόσο για την ίδια τη χώρα, όσο και για το κόμμα μας, καθώς συμπληρώνονται 50 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, αλλά και από την ίδρυση μας", σημείωσε ο κ. Γιαντζής κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού που απηύθυνε. 

420661944-1568380410587973-2369595982456383814-n-Nbr9L.jpg
Από αριστερά προς δεξιά Χατζηλιάδης, Γιαντζής, Μάρκου, Ξυλουργίδης

Τόνισε πως "έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά μεγάλες προκλήσεις, όπως η ακρίβεια, τα αγροτικά, η υποβάθμιση της υγείας κ.α. Μεγαλύτερο στοίχημα αποτελούν οι Ευρωεκλογές του Ιουνίου που είναι η ευκαιρία να διεκδικήσουμε την θέση που μας αξίζει στην ελληνική κοινωνία και να αποτελέσουμε θεσμικό αντίβαρο στη Νέα Δημοκρατίας", ενώ κλείνοντας ευχήθηκε "καλή χρονιά σε όλους».

Όπως είπαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά για την εκδήλωση στο pellanews.gr (δείτε εδώ: https://www.pellanews.gr/pasok-giannitsa-kopi-pitas-se-aisiodoxo-klima-kai-me-omiliti-ton-kathigiti-kosta-chrysogono-141742), το στοίχημα των Ευρωεκλογών είναι σαφές, το ποσοστό που στοχεύει το ΠΑΣΟΚ σαφέστερο και η αισιοδοξία που επικρατεί με όλα όσα παρουσιάζονται πλέον στο πολιτικό πεδίο, καθιστά εφικτό τον στόχο, για τον οποίο όμως όπως αναφερόταν απ' όλους "θέλει συνέχιση της υπομονετικής δουλειάς που έγινε έως σήμερα, με το ΠΑΣΟΚ να περνά από πολλά πλαίσια στα ποσοστά του". 

pavlos-pasok-giannitsa-pita-1064-foto3.jpg
Χατζηλιάδης, Γιαντζής, Χρυσόγονος, στην κοπή πίτας της Δημ.Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Γιαννιτσών

Η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Γιαννιτσών, με έμπειρα στελέχη και με το καλό κλίμα που υπάρχει, ειδικά στην μετεκλογική περίοδο του περασμένου Οκτώβρη (και των αναμετρήσεων στις δημοτικές και όχι μόνο στις Εθνικές) βλέπει πιο ψηλά. Και αναμένει, με τον ανάλογο αγώνα που προγραμματίζει, την επίτευξη του στόχου. 

*στην κεντρική φώτο : Ο Συντονιστής της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Γιαννιτσών Γιώργος Γιαντζής, μαζί με τον αναπληρωτή Συντονιστή Τάσο Στεφανίδη. - copyright : έντυπη Πέλλαnews και pellanews.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ