close search results icon

Γιώργος Σγουρούδης/Πέλλα: Ή προχωράμε δυναμικά με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ή Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος

"Ως εκφραστής της δημοκρατικής παράταξης της πατρίδας μας ο ΣΥΡΙΖΑ", σημειώνει ο Συντονιστής Πέλλας. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Γνωστός για την ευθύτητα του λόγου του, για την άποψη που εκφράζει χωρίς να κρύβεται, αλλά και για τις απαντήσεις που δίνει όταν και όπου κρίνει οτι πρέπει, ο Συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Γιώργος Σγουρούδης, προφανώς "μαζεύοντας" αρκετά με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, σημειώνει τα εξής:

"Δεν μιλάμε αλλά ως πότε? 

Δύο απ τις αρχές που έχω στην ζωή μου όσον αφορά τους ανθρώπους είναι οι παρακάτω. Να μην βγάζω πίκρα και εμπάθεια απέναντι στους α) ανθρώπους που ήπιαμε παρέα, και β) ανθρώπους που περπατήσαμε στους ίδιους πολιτικούς δρόμους.Μπάστα όμως, κάποιοι και κάποιες φεύγοντας απ τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ πήραν μαζί τους εκτός απ τα απωθημένα τους και το αριστερόμετρο, το δεύτερο αριστερομετρο γιατί το πρώτο το πήρε ο Λαφαζανης, η Ζωή και ο Γιανης. 

Νιώθω πως ζω σε επανάληψη την αντισυριζα πολεμική του "15 ξανά από κάποιους της Ν.Αρ. οι οποίοι ζησαν την ίδια πολεμική απ τους τότε αποχωρήσαντες. Περίεργο? Ακατανόητο θα έλεγα.Η δημοκρατική παράταξη με εκφραστή τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ και τον πρόεδρο Stefanos Kasselakis τώρα, όπως και τότε με τον φυσικό ηγέτη της τον Alexis Tsipras, θα εκφραστεί στην κάλπη και κάποιοι ίσως μετανιωσουν γιαυτα που λένε τώρα. Τότε όμως θα είναι αργά. Όσο για το δημοκρατικό μέτωπο για το οποίο μιλάνε πολλοί τώρα τελευταία-εγώ προσωπικά το έλεγα πάντα" Δημοκρατική παράταξη"-να τους θυμίσω ότι τα λέγαμε απ το "19 αλλά κάποιοι/ες το υπονομευαν από όλα τα κόμματα τις προοδευτικής αντιπολίτευσης συν τις φραξιες εντόςΣΥΡΙΖΑ. Στο δια ταύτα λοιπόν, ή προχωράμε δυναμικά με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως εκφραστή της δημοκρατικής παράταξης της πατρίδας μας, ή Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος.Υ.Γ όσο κι αν με προκαλείται δεν πρόκειται να σας βρίσω". 

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ