close search results icon

Γιόρτασε τα 50 χρόνια της η Νέα Δημοκρατία

Σταμενίτης: Σήμερα, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η φωνή μας είναι ισχυρή

Γιόρτασε τα 50 χρόνια της η Νέα Δημοκρατία

Η νέα δημοκρατία γιόρτασε τα 50 χρόνια της με την μεγάλη εκδήλωση που έγινε στο Ζάππειο αλλά και την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη 

fb-img-1712344422076.jpg

Στο συνέδριο παραβρέθηκε όπως ήταν φυσικό και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης μαζί με την σύζυγο του Γεωργία.  

Ο ίδιος δήλωσε:

15ο Συνέδριο #Νέας_Δημοκρατίας - 50 χρόνια!

Σήμερα στο Ζάππειο, σε έναν χώρο ιστορικό και ταυτισμένο με τον ιδρυτή της παράταξής μας Κωνσταντίνο Καραμανλή, για να γιορτάσουμε τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Με πυξίδα το όραμα του Εθνάρχη, η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί επί 50 χρόνια με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης την Πατρίδα και τους Έλληνες πολίτες.

fb-img-1712344426928.jpg


Οδηγός μας οι αρχές και οι αδιαπραγμάτευτες αξίες μας. Πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας, από την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μέχρι και τη μάχη για να παραμείνουμε στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Οι πολιτικές μας είχαν και έχουν τον πολίτη στο επίκεντρο. Όπως, άλλωστε, αναφέρει η ιδρυτική διακήρυξη της παράταξής μας: «Η Νέα Δημοκρατία είναι το σύστημα με το οποίο οι ολιγότεροι και οι επώνυμοι καθοδηγούν αντί να καταδημαγωγούν, εκπροσωπούν αντί να καταδυναστεύουν - και σε τελική ανάλυση υπηρετούν - και περισσότερους και ανωνύμους».

fb-img-1712344417212.jpg


Σήμερα, με ηγέτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η φωνή μας είναι ισχυρή και ισότιμη στα ευρωπαϊκά και διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων, ενώ η παράταξή μας είναι η πολιτική δύναμη που εγγυάται την πολιτική σταθερότητα, μπροστά σε ένα περιβάλλον μεγάλων προκλήσεων και αλλαγών.

Πάντα εκεί, στις κρίσιμες στιγμές για την Πατρίδα. Πάντα «παρών» στα μεγάλα «ναι» και τα αποφασιστικά «όχι».

Χρόνια πολλά στην παράταξή μας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ