close search results icon

Γκάζωμα...πρωτιάς στο Πανελλήνιο Κύπελλο! / Ο Κώστας Σαπαντζής από τα Γιαννιτσά πρώτος στην κατ. C3

Πώς τα κατάφερε και ποιο το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και Πανελλήνιου Κυπέλλου Εντούρο από την Μολετ Τρικαλων στο χωριό Ριζωμα. 

Η σχεδίαση του αγώνα έγινε από δυο ανθρώπους που έχουν τεράστια εμπειρία όντας και οι δυο αθλητές Εντούρο, έχοντας τρέξει σε πολλούς αγώνες εντός κι εκτός συνόρων . Αυτή εμπειρία έδωσε στον αγώνα ένα άρωμα παγκόσμιου σε απλή και ειδικές διαδρομές με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Πάμε στα αγωνιστικά όμως, που εκεί βρίσκεται το ενδιαφέρον με Γιαννιτσώτη αθλητή, που δεν έχει πρώτη φορά πρωτιά αλλά προσθέτει μία ακόμη.

Ο λόγος για τον πρώτο αγώνα στον οποίο ο πολυνίκης μοτοσικλετιστής Κώστας Σαπαντζής αγωνίστηκε στην Κατηγορία C3 του Πανελλήνιου Κυπέλλου. 

2.jpg

"Καβαλάρης" πάνω σε μια BETA RR 480 κυβικών, με σωστή διαχείριση δυνάμεων κατάφερε να κατακτήσει την 1η θεση στην κατηγορία του και την 5η θέση στην γενική κατάταξη.

1-FSOAj.jpg

Για μία ακόμη φορά, ο Κώστας "πέταξε" δείχνοντας οτι έχει πολλές επιτυχίες να σημειώσει ακόμη μπροστά του, καθώς μεγαλώνει η εμπειρία και καθιερώνεται όλο και περισσότερο στον χώρο. 

3-Nk0sj.jpg

Με ανάρτηση του ο Γιαννιτσώτης αθλητής είπε και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους χορηγούς του:

screenshot-15-Dd6Mo.png

Ο Κώστας Σαπαντζής ανανεώνει το "ραντεβού" με την προσπάθεια μιας νέας επιτυχίας, στη Σπάρτη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ