close search results icon

Γκολ στο 96' και έφυγε για Super League o εφτάψυχος Λεβαδειακός

Μία σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ.

Από την κόλαση στην… Super League ο Λεβαδειακός που ισοφάρισε στο 96’ την ΑΕΛ (2-2) και σχεδόν ανέβηκε κατηγορία καθώς κράτησε τη διαφορά στους 7 βαθμούς. Οι βυσσινί είχαν προηγηθεί 2-0 στο 12’!

Μία σπουδαία ισοπαλία στην έδρα της ΑΕΛ πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, με «χρυσούς» σκόρερ τους Τσιριγώτη (86') και Ρομό (96') που απάντησαν στα γρήγορα γκολ του Φατάι στο πρώτο τέταρτο του αγώνα - Κράτησαν το +7 οι Βοιωτοί που πλησιάζουν στην επιστροφή τους στην Super League 2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο πέμπτο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Φατάι. Ο Καλουτσικίδης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Γκροφ δεν μάζεψε την μπάλα, αυτή έφτασε στον Φατάι ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 1-0 για την ΑΕΛ. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι «βυσσινοί» βρήκαν και δεύτερο γκολ ξανά με τον ίδιο δράστη, που έκανε το 2-0 στο 15'.

Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Γκροφ σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Ηλιάδη, με την μπάλα να καταλήγει στον Φατάι, στέλνοντας την για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Λεβαδειακού με το κεφάλι προ κενής εστίας.

Στο 55ο λεπτό ο Γιαννιώτας κέρδισε πέναλτι για τους πρωτοπόρους, με τον Σουλούκο όμως να σταματάει τον Νίκα από τα έντεκα βήματα και να κρατά το μηδέν στην εστία του. Στο 73', οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη Πλέγας και Λιάγκας λόγω αψιμαχίας.

Ο Τσιριγώτης με πολλή όμορφη ενέργεια και εξαιρετικό τελείωμα μείωσε στο 86' σε 2-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ρομό με κοντινή κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια με 2-2 και χάρισε έναν σπουδαίο βαθμό στην ομάδα του, καθώς η ισοπαλία έμεινε μέχρι το φινάλε.

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 2-2

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Θεοδωρόπουλος (50′ λ.τ. Σολούκος), Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Πλέγας, Αντράντα, Φατάι, Πεντρόζο, Παπαγεωργίου, Μαυριάς

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πούρινεν, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντε, Μεχία, Κουάντρα, Νίκας, Γιαννιώτας, Μπαΐροβιτς

πηγή: sdna.gr - Μιχάλης Κουτσουγιάννης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ