Γλυκιά Συναντηση Πορτοκαλιού και Κουβερτούρας: Η Υπογραφή της Απόλαυσης!
Υλικά για τα μπαστουνάκια
500 γραμμάρια κουβερτούρα
Φλούδες απο 5 πορτοκάλια (αυστηρώς ακέρωτα)
Λαδόκολλα (για το ταψί)
Σιρόπι
350 γραμμάρια ζάχαρη
400 γραμμάρια νερό
Υλικά για τα μπαστουνάκια
500 γραμμάρια κουβερτούρα
Φλούδες απο 5 πορτοκάλια (αυστηρώς ακέρωτα)
Λαδόκολλα (για το ταψί)
Σιρόπι
350 γραμμάρια ζάχαρη
400 γραμμάρια νερό
ΣΧΟΛΙΑ