Γρηγόρης Δημητριάδης: Δυναμική παρουσία στην Καλλιθέα – Συναντήσεις με στελέχη της ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ
Συνεχίζει τις επαφές του με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης ο Γρηγόρης Δημητριάδης, διατηρώντας ενεργή παρουσία και στενούς δεσμούς με την κομματική βάση.
Αυτή τη φορά, ο Γρηγόρης Δημητριάδης βρέθηκε στην Καλλιθέα, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, μέλη της ΔΗΜΤΟ και της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας, καθώς και με αυτοδιοικητικούς και διαχρονικούς φίλους.
Η παρουσία του στην περιοχή εντάσσεται στη συνεχή επαφή που επιδιώκει να διατηρεί με ανθρώπους της παράταξης, αναδεικνύοντας τη σημασία των προσωπικών σχέσεων και της επικοινωνίας με τα στελέχη που δραστηριοποιούνται στην τοπική κοινωνία.
Ο πρώην γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού εξακολουθεί να δίνει το «παρών» σε συναντήσεις με κομματικά στελέχη, επιβεβαιώνοντας ότι παραμένει ενεργός στον ευρύτερο χώρο της Νέας Δημοκρατίας.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η επαφή του με τη νέα γενιά της παράταξης, καθώς η παρουσία στελεχών της ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας στη συνάντηση αναδεικνύει τη διατήρηση των δεσμών του με τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Στην Καλλιθέα με στελέχη της παράταξής μας, τη ΔΗΜΤΟ και την ΟΝΝΕΔ Καλλιθέας. Αλλά και με αυτοδιοικητικούς και διαχρονικούς φίλους. Συνεχίζουμε 💪🏻».
Το σύντομο αλλά χαρακτηριστικό μήνυμα «Συνεχίζουμε» αποτυπώνει τη διάθεσή του να διατηρήσει την παρουσία του στον κομματικό χώρο, με τις συναντήσεις και τις επαφές του να συνεχίζονται.
Σε κάθε περίπτωση, ο Γρηγόρης Δημητριάδης παραμένει ένα πρόσωπο με ισχυρές διασυνδέσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, ενώ οι δημόσιες εμφανίσεις του συγκεντρώνουν ενδιαφέρον και στους πολιτικούς κύκλους.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΕΝΙΠ Πέλλας: "Να σταματήσουν οι μετακινήσεις, να γίνουν προσλήψεις"
30 Οκτωβρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ