close search results icon

Γρηγόρης Στάμκος:Έγινε η νύχτα...μέρα στην κεντρική ομιλία στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών!

Μεστή στοχευμένη ομιλία, συμπαγής η ομάδα των υποψηφίων και της Δ.Ε. Γιαννιτσών που παρουσιάστηκαν από τον Δήμαρχο, επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε". 

Γρηγόρης Στάμκος:Έγινε η νύχτα...μέρα στην κεντρική ομιλία στον Πεζόδρομο Γιαννιτσών!
9.jpg
12.jpg
14.jpg
15.jpg
18.jpg
21.jpg
22.jpg
16-gPa9p.jpg
24.jpg
25.jpg

Με μια μεστή ομιλία, με αναφορά σε σειρά έργων, αλλά και επίθεση στη μείζον αντιπολίτευση που διεκδικεί τη διοίκηση του Δήμου, πραγματοποιήθηκε η κεντρική τελική εκδήλωση του Δημάρχου Δήμου Πέλλας και εκ νέου υποψήφιο, επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε" Γρηγόρης Στάμκος.

Αμέσως μετά ο αρχηγός της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε" κατέβηκε από την εξέδρα και χάθηκε στις αγκαλιές του κόσμου που ήταν δυναμικά παρών στην κεντρική συγκέντρωση της πλατείας ΕΠΟΝ, στο κέντρο του Πεζόδρομου Γιαννιτσών.

«Η συκοφαντία και το ψέμα αποκαλύφθηκαν. Η δηλητηριώδης προπαγάνδα πετάχτηκε στα σκουπίδια. Οι μάσκες έπεσαν! Αυτός ο Δήμος είναι περήφανος και για το έργο του και για τις πανελλήνιες διακρίσεις του και κανένας επίδοξος δημαρχίσκος δεν μπορεί να το αμφισβητήσει», είπε ο Δήμαρχος Πέλλας και επικεφαλής του συνδυασμού «Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε», Γρηγόρης Στάμκος, μπροστά σε εκατοντάδες πολίτες, ένα ενθουσιώδες κοινό που κατέκλυσε την Πλατεία ΕΠΟΝ για να παρακολουθήσει την ομιλία του. «Ένας Δήμος δε λειτουργεί στον αυτόματο πιλότο», είπε ο κ. Στάμκος. 

«Η διαχείριση ενός Δήμου που δεν δανείζεται, που δεν αναθέτει έξω όσα μπορούν να κάνουν οι υπηρεσίες του, που δαπανά για τις ανάγκες των δημοτών και των υποδομών πάνω από 20 εκατομμύρια το χρόνο, και μάλιστα με απόλυτη διαφάνεια και ικανά ταμειακά διαθέσιμα για ώρα ανάγκης, που σχεδιάζει τρία και τέσσερα χρόνια μπροστά τα έργα που χρειάζεται, πρώτα με μελέτες, χρηματοδοτικά εργαλεία, διαγωνισμούς, προκηρύξεις και υλοποιήσεις. Αυτά όλα μόνο απλή διαχείριση δεν είναι! Όποιος θεωρεί απλή τη διαχείριση ενός Δήμου σήμερα, θα είναι επικίνδυνος Δήμαρχος αύριο», είπε ο κ. Στάμκος. Ο κ. Στάμκος αναρωτήθηκε αν ο Δήμος Πέλλας έχει περιθώριο για πειραματισμούς. 

«Συνειδητοποιούν όλοι οι συνδημότες μας ότι ο Δήμος δεν είναι περιοδεύων θίασος όπου τα ψέματα μπορεί να είναι και διασκεδαστικά. Καταλαβαίνουν ότι στον Δήμο χρειάζονται αφοσιωμένοι υπηρέτες και όχι αρχηγίσκοι διψασμένοι για εξουσία», κατέληξε. «Εμείς δίνουμε τη μάχη για το μέλλον του τόπου, για την τύχη του Δήμου μας. Η νέα θητεία μας είναι η εγγύηση για την αναπτυξιακή και ασφαλή πορεία του τόπου μας. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε τη γνώση, έχουμε το πρόγραμμα, έχουμε το κέφι, έχουμε τα νιάτα, για να πάμε το δήμο μπροστά. Πάμε για τη Νίκη», είπε ο κ. Στάμκος και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

27.jpg
29.jpg
30.jpg

Όλα τα στελέχη της παράταξης ανέφεραν την αισιοδοξία τους για το αποτέλεσμα της Κυριακής 8/10, κάτι που φαινόταν από τη διάθεση που υπήρχε και από τις μεταξύ τους συζητήσεις.

28.jpg
Καλή επιτυχία ευχήθηκε στον Γρηγόρη Στάμκο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης
1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
10.jpg
387324096-191074514017319-1613946198273205781-n.jpg
04.jpg
05.jpg
06.jpg
07.jpg
08.jpg

Η συγκέντρωση δεν διαλύθηκε απευθείας. Στελέχη και κόσμος, υποψήφιοι και φίλοι του συνδυασμού παρέμειναν ώρες, καθώς παρέμεινε ο ενθουσιασμός, αυτήν την τελευταία νύχτα που "κλείνει" ένα πρώτο πεδίο της προεκλογικής μάχης, για την κάλπη της Κυριακής 8 Οκτωβρίου. 

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ