close search results icon

Γρηγόρης Στάμκος: Οι δημότες μίλησαν, ο Δήμος θα αντέξει

Δήλωση του δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε"

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών και την περαιτέρω συνέχεια του Δήμου Πέλλας εξέδωσε ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας, επικεφαλής της παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε", Γρηγόρης Στάμκος. 

Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Με αγάπη γι’ αυτό τον τόπο και προτεραιότητα πάντα την ανάπτυξή του σε στέρεες βάσεις, επιμείναμε και ως Δημοτική αρχή και ως παράταξη σε όσα θεωρούμε ωφέλιμα για τις πόλεις και τα χωριά μας. Οι αντίπαλες παρατάξεις χρησιμοποίησαν το μηδενισμό και την υπερβολή ως τα μόνα εργαλεία για την εκλογική τους επιτυχία. Λειτούργησαν αποτελεσματικά στις εκλογές, τέτοια εργαλεία όμως δεν θα βοηθήσουν την πρόοδο του τόπου τα επόμενα πέντε χρόνια.
Ας το προσέξουν!
Θα παραλάβουν ένα Δήμο νοικοκυρεμένο, με προγραμματισμένα έργα και εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις. Θα έχουν και εμάς με την συμβουλή και την κριτική μας να τους βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε τη σταθερή πορεία του Δήμου Πέλλας προς ένα καλύτερο αύριο.
Ας επικρατήσουν εκείνες οι δυνάμεις που υπόσχονται όσα και εμείς υπηρετήσαμε τις τρεις προηγούμενες θητείες: δίκαιη κατανομή των πόρων σε όλη την περιοχή, υγιή και διαφανή οικονομικά, έμφαση στις υποδομές και καλές υπηρεσίες προς τους δημότες.

alkool-1043-foto5.png



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ