close search results icon

Γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου: Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Γυμνάσιο Ν. Μυλοτόπου: Ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+

Το Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου διοργάνωσε την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 09.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, ημερίδα διάχυσης αποτελεσμάτων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+- Βασική Δράση 1 (ΚΑ1) - με τίτλο « ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΚΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ». Με αυτό τον τρόπο έκλεισε και επίσημα το έργο που υλοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία τo σχολικό έτος 2022-2023, ήταν διάρκειας 12 μηνών και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ημερίδα είχε ως στόχο να ενημερώσει εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές/τριες και το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο, για τα οφέλη που αποκομίζει η σχολική μονάδα με την εμπλοκή της σε προγράμματα Erasmus+.

Την έναρξη της ημερίδας κήρυξε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Νέου Μυλοτόπου κ. Σταύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημασία και στα οφέλη της υλοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων από το σχολείο. Η ημερίδα συνεχίστηκε με την παρουσίαση από τα μέλη της Παιδαγωγικής Ομάδας κ. Σοφία Χρηστίδου – Πληροφορικό και κ. Αντώνιο Κελέση – Τεχνολόγο, των δράσεων που υλοποίησε το σχολείο στο πλαίσιο του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα, τον λόγο πήραν οι μαθητές που συμμετείχαν στις ομάδες υλοποίησης της δράσης και μετέφεραν τις εμπειρίες και εντυπώσεις τους από το πρόγραμμα.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση με τους εισηγητές κ. Χρηστίδου Σοφία, κ. Κελέση Αντώνιο και τον κ. Σταύρο Χριστοφορίδη.

Για το Γυμνάσιο Νέου Μυλοτόπου ένας κύκλος κλείνει και ένας άλλος ανοίγει. Μετά την εμπειρία που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα, μπαίνει σε μια καινούρια εποχή προκλήσεων, αναμένοντας την υλοποίηση νέων προγραμμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ