close search results icon

Η 11άδα της ιστορικής ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

Στην κατάμεστη Τούμπα. 

Αναμενόμενες επιλογές από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο πιο μεγάλο, μέχρι το επόμενο, παιχνίδι της σεζόν του. Η 11άδα που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για την ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ

Στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ και καλείται να αντιστρέψει το 1-0 του Βελγίου για να φτάσει σε μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League. Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με τετράδα στην άμυνα τους Ράχμαν Μπάμπα, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα και Γιόνι Ότο. Στα χαφ ο Σβαμπ είναι ο «εκλεκτός» του Ραζβάν Λουτσέσκου για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Σουαλιό Μεϊτέ, με επιθετική τριπλέτα τους Τάισον, Μουργκ και Ντεσπόντοφ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Μπράντον Τόμας. 

5-3-2 σύμφωνα με το γράφημα της UEFA, η διάταξη των Βέλγων με τον Γιόκερς κάτω από τα δοκάρια, τον Σκόρας σε ρόλο δεξιού μπακ χαφ με τον Μέγιερ στ΄αριστερά. Μπαλάντα, Ορντόνιες και Σάμπε θα αποτελέσουν την τριάδα των στόπερ. Στον άξονα, πέραν του Φανάκεν που έχει έναν σύνθετο ρόλο, δίπλα του θα είναι ο Βέτλεσεν, με τον Ονιεντίκα πίσω τους σε θέση καθαρού αμυντικού χαφ. Ο Φανάκεν θα έχει το ρόλο του playmaker, με την μπάλα να περνάει από τα πόδια του στις περισσότερες περιπτώσεις που θα επιτεθεί η Κλαμπ Μπριζ. Γιούτγκλα-Νούσα θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

πηγή: sdna.gr - Ελένη Μπούντου


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ