close search results icon

Η 1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής του έργου “CITISYSTEM” για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας

- Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Η 1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής του έργου “CITISYSTEM” για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας

Η 1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής του έργου “CITISYSTEM” για την προώθηση της κυκλικής οικονομίας- Στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

ΤοΠεριφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ως Συνεργαζόμενη Αρχή Χάραξης Πολιτικής (Αssociated Policy Authority) και ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας (Φο.Δ.Σ.Α. ΚΜ) ως μέλος της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης (Regional Stakeholders Group), σας προσκαλούν στην 1η Περιφερειακή Εκδήλωση Προβολής (Regional Dissemination Event) του έργου CITISYSTEM - «Supporting cities in sustainable biobased systemic change», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην παλαιά αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη (Βασιλίσσης Όλγας 198).

Το έργο “CITISYSTEM”, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Διαπεριφερειακής Συνεργασίας Interreg Europe 2021-2027, έχει ως στόχο την ανάπτυξη γνώσεων, πολιτικών και πρακτικών σχετικά με την προώθηση της κυκλικής οικονομίας στις Περιφέρειες, με έμφαση στη διαχείριση των βιοαποβλήτων σε συστημικό και κοινοτικό επίπεδο.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ