close search results icon

Η 45χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Κάτω Πατήσια καταγγέλλει απαγωγή και βιασμό

Η 45χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Κάτω Πατήσια καταγγέλλει απαγωγή και βιασμό

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βρίσκεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/8), η 45χρονη που είχε εξαφανιστεί από τις 25 Ιουλίου. Τα ίχνη της χάθηκαν την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της, ενώ περπατούσε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Κάτω Πατήσια.

Η 45χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας αστυνομικοί της Ασφάλειας –παρουσία ψυχολόγου- επιχειρούν να της πάρουν κατάθεση.

Αυτό καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Silver Alert – Γραμμή Ζωής, Γεράσιμος Κουρούκλης, η 45χρονη φέρεται να έχει πέσει θύμα απαγωγής και βιασμού από άγνωστα άτομα.

«Κάλεσε η ίδια την αστυνομία και έχει καταγγείλει πως την απήγαγαν και την βίασαν κάπου στη Σαρωνίδα. Κατάφερε να ξεφύγει και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Έτσι ενημερωθήκαμε κι εμείς», είπε σε δημοσιογράφος ο κ. Κουρούκλης και πρόσθεσε: «Έχει μεταφερθεί αυτή την ώρα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα πήγαινε στην δουλειά της όταν την απήγαγαν. Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε μια γυναίκα που έχει υποφέρει τα πάντα».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την εξαφάνιση της 45χρονης είχε καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Πατησίων ο πατέρας της, ο οποίος φέρεται να είπε ότι η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Για τον εντοπισμό της είχε εκδοθεί Silver Alert, καθώς κινδύνευε η ζωή της.

newsbeast.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ