close search results icon

Η εκδοχή της μητέρας για τις καταγγελίες περί βιασμού ανήλικης από τον παππού της

Επιβεβαιώνει εν μέρει χωρίς να κάνει αναφορά σε βιασμό.

Η εκδοχή της μητέρας για τις καταγγελίες περί βιασμού ανήλικης από τον παππού της

Σοκ στο Κερατσίνι έχει προκαλέσει η είδηση σύλληψης 78χρονου για κατ΄ εξακολούθηση βιασμού της ανήλικης εγγονής του.

Ο άνδρας είναι αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες, καθώς φέρεται να προέβαινε σε ασελγείς πράξεις από τότε που το κορίτσι ήταν εννέα ετών.

Σήμερα, όμως, ήρθε στο φως και η κατάθεση της μητέρας της, 14χρονης σήμερα, κοπέλας η οποία αναφέρει δεν γνώριζε τίποτα σαν γονέας, ενώ επιβεβαιώνει ασελγείς πράξεις χωρίς να κάνει αναφορά σε βιασμό.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με τα όσα υποστηρίζει η μητέρα, η οποία αναφέρει: «Εμείς σαν γονείς δεν ξέραμε τίποτα. Η κόρη μου το αποκάλυψε στα ξαδέλφια της πριν από ένα χρόνο. Έτσι το μάθαμε. Αυτό γινόταν απ’ όταν το παιδί ήταν 8 – 9 χρονών. Έβλεπα πως δεν τον απέφευγε, αλλά συχνά μου έφερνε αντιρρήσεις να πηγαίνει στο σπίτι των παππούδων. Η μάνα μου δεν ήξερε τίποτα. Αν ήξερε, θα τον σκότωνε. Από ό, τι είπε το παιδί πήγε να το χαλάσει, αλλά του ξέφυγε. Το χάιδευε με τα χέρια σε συγκεκριμένα σημεία. Αν την είχε βιάσει θα ήμουν φυλακή τώρα».

Η χθεσινή ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, πρωινές ώρες χθες (2-2-2024), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι, 78χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14.

Ο 78χρονος κατηγορείται ότι τουλάχιστον από το 2017 και έχοντας την επίβλεψη ανήλικης που δεν είχε συμπληρώσει τα 14 έτη, προέβαινε στις ανωτέρω αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: efsyn.gr

κεντρική φώτο: Dreamstime.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ