Η Νίκη κόβει την Βασιλόπιτα: Παρών ο Δημήτρης Νατσιός

Το πολιτικό κίνημα Νίκη σας προσκαλεί στην ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 12 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, στον φιλόξενο χώρο του Celebrity.
Η εκδήλωση θα τιμηθεί με την παρουσία του προέδρου του κινήματος Δημήτρη Νατσιού, ο οποίος θα μοιραστεί με τους παρευρισκομένους μηνύματα αισιοδοξίας, ενότητας και δημιουργικής δράσης για τη νέα χρονιά.
Η Νίκη, παραμένοντας σταθερή στις αξίες και τις αρχές της, σας καλεί να γιορτάσετε μαζί της αυτή τη σημαντική στιγμή, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς γεμάτης προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες για πρόοδο.
Ελάτε να ανταλλάξουμε ευχές, να γνωριστούμε καλύτερα και να συζητήσουμε για τις δράσεις και τους στόχους της Νίκης για το 2025.
Σας περιμένουμε με χαρά!
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ρίγη: Οι γιατροί τιμούν τον 14χρονο πριν τη λήψη των οργάνων του
15 Ιουνίου 2025 -
Πέλλα: Υπέροχο διήμερο "Ζωντανεύοντας τις Γειτονιές"
15 Ιουνίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ