close search results icon

Η Νίκη Ποζιδου για την Μεγάλη Εβδομάδα

Η Νίκη Ποζιδου για την Μεγάλη Εβδομάδα

Μήνυμα για την Μ Εβδομάδα και το Πάσχα έστειλε η Νίκη Ποζιδου. Η πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας αλλά και Νοσηλεύτρια δήλωσε:

Διανύουμε την Εβδομάδα των Παθών, αλλιώς όμως... δεν μπορούσε να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους. Η Μεγάλη Εβδομάδα, η Εβδομάδα περισυλλογής, όπως λέμε, ξεκίνησε όμως πολλές μέρες πριν, για να καταλάβουμε πόσο "Απώντες" είμασταν απ' τα απλά και τα ανθρώπινα. Ζούμε το πρωτόγνωρο στους τέσσερις τοίχους, μόνοι.., για να καταλάβουμε πως από μακριά μπορεί να είμαστε πιο κοντά σ' ότι αγαπάμε, γιατί η ψυχή και η σκέψη δεν γνωρίζουν τι θα πει απόσταση.
Διανύουμε την Μεγαλη Εβδομάδα με έντονη την εσωτερική προσδοκία να ζήσουμε και να μετάσχουν στη ευλογία της Αναστάσεως, που δεν θα είναι η καθιερωμένη με αυγά, λαμπάδες και εξωτερικους εορτασμούς, αλλά το μυστικό, το άμωμο, το ανέσπερο, το αιώνιο Πάσχα με τον Σταυρωθέντα και Αναστάντα Χριστό νοερά σε κάθε σπιτικό.
Καλή και Αγία Μεγάλη Εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ