close search results icon

H Oprah Winfrey για την Tina Turner: «Όταν ξέφυγε από την κακοποίηση, η ζωή της έγινε ένα σάλπισμα νίκης»

H Oprah Winfrey για την Tina Turner: «Όταν ξέφυγε από την κακοποίηση, η ζωή της έγινε ένα σάλπισμα νίκης»

ΗOprah Winfrey δεν είχε γνωρίσει την Tina Turner μόνο σαν μια θρυλική ερμηνεύτρια, αλλά κυρίως ως μια καλή φίλη της. Μετά το θάνατο της τελευταίας, λοιπόν, σε ηλικία 83 ετών, η 69χρονη παρουσιάστρια μοιράστηκε στο Instagram μια σειρά από κοινές φωτογραφίες τους, από τα χρόνια που είχαν περάσει μαζί.

«Ξεκίνησα ως θαυμάστρια της Tina Turner και εξελίχθηκα σε groupie, ακολουθώντας την από συναυλία σε συναυλία σε ολόκληρη τη χώρα και, τελικά, γίναμε πραγματικές φίλες» γράφει στη λεζάντα. «Είναι η αιώνια θεότητα του rock n’ roll με μια εσωτερική δύναμη που μεγάλωνε σε όλη τη διάρκεια της ζωής της».

Όπως πρόσθεσε η ίδια: «Μόλις απελευθερώθηκε μετά από χρόνια ενδοοικογενειακής βίας, η ζωή της έγινε ένα σάλπισμα νίκης. Νιώθω ευγνωμοσύνη για το θάρρος της, γιατί μας έδειξε πώς είναι για εκείνη η νίκη, να φοράει Manolo και δερμάτινη μίνι φούστα.

«Μόλις απελευθερώθηκε μετά από χρόνια ενδοοικογενειακής βίας, η ζωή της έγινε ένα σάλπισμα νίκης. Νιώθω ευγνωμοσύνη για το θάρρος της, γιατί μας έδειξε πώς είναι για εκείνη η νίκη, να φοράει Manolo και δερμάτινη μίνι φούστα».

»Κάποτε μου είπε ότι όταν έρθει η ώρα της να αφήσει αυτή τη γη, δεν θα νιώθει φόβο, αλλά ενθουσιασμό και περιέργεια. Γιατί έμαθε πώς να ζει, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Erwin, και τους φίλους της».

Όπως κατέληξε η Winfrey στο συγκινητικό μήνυμά της, αυτή η φιλία τη βοήθησε να γίνει «καλύτερη γυναίκα, καλύτερος άνθρωπος γιατί η ζωή της άγγιξε τη δική μου. Ήταν πραγματικά η καλύτερη».

Σε μια δεύτερη ανάρτηση, μοιράστηκε ένα βίντεο από μια κοινή εμφάνισή τους σε περιοδεία, να ερμηνεύουν αγκαλιά το «The Best»: «Ένιωθα τέτοια νευρικότητα, που τα γόνατά μου κοπανούσαν το ένα με το άλλο. Ο χορός μαζί της πάνω στη σκηνή του Λος Άντζελες ήταν ό,τι πιο διασκεδαστικό και ασυνήθιστο για εμένα έχω κάνει ποτέ».

marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ