Η "ΣΚΥΔΡΑΙΑ" στην παράσταση "ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ"
Την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και σε μια Θεσσαλονίκη που ευωδιάζει Χριστούγεννα ο Σύλλογος Γυναικών "ΣΚΥΔΡΑΙΑ" παρακολούθησε την παράσταση "ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ" του Στέφανου Δάνδολος. Η παράσταση ανέβηκε στο θέατρο ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΕΙΟ, στο εμβληματικό κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης, απέναντι από τον Λευκό Πύργο.
Η συμμετοχή των γυναικών ήταν από τις μαζικότερες. Μια παράσταση βαθιά συγκινητική για τον ανεκπλήρωτο έρωτα και πάθος της Πηνελόπης Δέλτα προς τον ωραίο Διπλωμάτη Ίωνα Δραγούμη, για τις δεσμεύσεις της οικογένειας, για το σκοτάδι του πολέμου.
Τους ρόλους του έργου απέδωσαν με μεγάλη επιτυχία οι εκλεκτοί ηθοποιοί Τάσος Νούσιας, Μπέτυ Λιβανού, Μαρία Παπαγεωργίου και τι χειροκρότημα ήταν θερμό και παρατεταμένο. Με τη παράσταση αυτή έκλεισε αισίως η θεατρική σεζόν για τη φετινή περίοδο 2018. Ο Σύλλογος θα συνεχίσει και για το νέο έτος τις πετυχημένες θεατρικές εξορμήσεις του.
Το Δ.Σ της "ΣΚΥΔΡΑΙΑΣ"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Μηδενικές αυξήσεις στα δημοτικά τέλη του 2026
13 Νοεμβρίου 2025 -
Πιερία: Τοπική Ανάπτυξη Υπαίθρου στο Πνευματικό Κέντρο Καταχά
13 Νοεμβρίου 2025 -
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγροσυκιά Πέλλας
13 Νοεμβρίου 2025 -
Η εορτή του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης στη Δράμα
13 Νοεμβρίου 2025