close search results icon

Η «ΣΚΥΔΡΑΙΑ» στην παράσταση "Η Γη του Πόντου"

Η «ΣΚΥΔΡΑΙΑ» στην παράσταση "Η Γη του Πόντου"

Ο σύλλογος Γυναικών «ΣΚΥΔΡΑΙΑ» βρέθηκε στην παράσταση "Η Γη του Πόντου" στην Θεσσαλονίκη. Δείτε τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

Την Κυριακή 22-1-2023 οι γυναίκες του Συλλόγου "ΣΚΥΔΡΑΙΑ" πήγαμε στο θέατρο.

Η παράσταση που παρακολουθήσαμε ήταν "Η Γη του Πόντου" του Δημήτρη Ψαθά στο "Ράδιο Σίτυ*.

arkhio-lipsis-4.jpeg

Στο κενό που μεσολάβησε από την άφιξη μας μέχρι την έναρξη της παράστασης το αξιοποιήσαμε με βόλτες και καφεδάκια στην παραλία και στο"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ". Το κλίμα γενικά της θεατρικής αυτής εξόρμησης ήταν υπέροχο.

Η παράσταση ήταν μια θεατρική υπερπαραγωγή σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Συμμετείχαν 40 ηθοποιοί! Ζωντανά επί σκηνής με πλήρη ορχήστρα ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης, που επιβεβέαιωσαν ακόμα μια φορά πόσο ταλαντούχοι είναι. Η χημεία των δύο αδερφών επί σκηνής ήταν πολύ πετυχημένη, παρά το απαιτητικό έργο, το απολάμβαναν και οι ίδιοι.

Στη "Γη του Πόντου " ο Δημήτρης Ψαθάς έκανε γνωστή τη ζωή και τον πολιτισμό της πατρίδας του, της Τραπεζούντας αλλά και το έπος της αντίστασης των ηρώων της.

Ήταν μια υπέροχη παράσταση που έκλεισε ένα ντελίριο από χειροκροτήματα.

Ευχόμαστε μια καλή, δημιουργική και παραγωγική χρονιά στη " ΣΚΥΔΡΑΙΑ". Ευχαριστούμε το πρακτορείο Ηλία-Κωνσταντίνου Περπερίδη καθώς και τον οδηγό Παντελή Παπαϊωάννου για το ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι που μας έκανε.

Το Δ.Σ του Συλλόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ