close search results icon

Ηρακλής με μειωμένο μπάτζετ

Προσφυγή από Αγγελόπουλο, Γιάκομπ στα "χνάρια" του Μάρα. 

Ρεπορτάζ: ΠΑΥΛΟΣ ΚΕΡΑΣΙΩΤΗΣ

Ο Ηρακλής προσπαθεί να απαλλαγεί από τον βραχνά της υπόθεσης του Μπόγκνταν Μάρα, αλλά παράλληλα τρέχει και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, που η ομάδα θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Ο προπονητής του «γηραιού», Σάκης Τσιώλης βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΠΑΕ που «τρέχουν» το αγωνιστικό κομμάτι. Ηδη, έχουν συμφωνήσει να παραμείνουν 13 παίκτες από το περσινό ρόστερ (Σεμπάστιαν Χρουσιέλ, Στέφανος Παλαβράκης, Θοδωρής Χειρίτραντας, Βασίλης Βιτλής, Χρήστος Σιούτας, Γιάννης Δοϊρανλής, Κριστιάν Κούστα, Χρήστος Κουντουριώτης, Δήμος Μακρής, Δημήτρης Σγουρής, Αντώνης Μπαλικτσής, Νταμιάν Σίλβα, Μάρκος Βελλίδης), ενώ τέσσερις ποδοσφαιριστές θα πάρουν την ευκαιρία και θα γίνουν επαγγελματίες από την Κ19.

Το μεταγραφικό σαφάρι συνεχίζεται στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης και όπως έχει γίνει γνωστό το μπάτζετ της φετινής χρονιάς θα είναι μειωμένο σε σχέση με την προηγούμενη. Οπως αναφέρεται μάλιστα την περσινή περίοδο υπήρχαν 28 επαγγελματικά συμβόλαιο, ενώ φέτος αναμένεται να είναι 20. «Να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις προσφυγές και μετά όλα θα γίνουν», τονίζει ο προπονητής του Ηρακλή, Σάκης Τσιώλης σε επικοινωνία που είχε η σημερινή «Μ» μαζί του.

Προσφυγή από Αγγελόπουλο

Μετά τον Μπόγκνταν Μάρα, δύο ακόμη πρώην ποδοσφαιριστές του Ηρακλή κινήθηκαν κατά της ΠΑΕ και προσπαθώντας να πάρουν τα χρήματα τους μέσω των προσφυγών. Πιο συγκεκριμένα, ο Ελληνας μέσος Βασίλης Αγγελόπουλος με νέα προσφυγή του στην ΕΠΟ, ζητάει την επιβολή – ενεργοποίηση ποινών κατά του Ημίθεου, απαιτώντας την οφειλή των 12.000 ευρώ.

Γιάκομπ στα «χνάρια» του Μάρα

Ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Βίκτορας Γιάκομπ, προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ διεκδικώντας ποσό, που συμπεριλαμβανομένων των προσαυξήσεων, προσεγγίζει τα 250.000 ευρώ. Ο Γιάκομπ αγωνίστηκε στον Ημίθεο τη διετία 2009-11 και η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για τον Μάρα, άνοιξε το δρόμο, ώστε και ο ίδιος να διεκδικήσει χρήματα από την ΠΑΕ, παρότι η εταιρεία έχει αλλάξει ΑΦΜ. Προς το παρόν, η επιβολή ποινών για μη εξόφληση του Μάρα έχει «παγώσει» με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών.

πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ