close search results icon

Η ανακοίνωση των εκλογών φέρνει εξελίξεις στον Δήμο Έδεσσας

Η ανακοίνωση των εκλογών φέρνει εξελίξεις στον Δήμο Έδεσσας

Εξελίξεις στον Δήμο Έδεσσας φέρνει η ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών καθώς όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιάννου θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία. 

Μετά από τρεις συνεχόμενες θητείες αλλά και σημαντικό έργο στην Έδεσσα, ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Γιάννου θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 21 Μαϊου, με αποτέλεσμα να παραιτείται από τον δημαρχιακό θώκο 5 μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές. 

giannoy-0.png


Την θέση του Δημήτρη Γιάννου ως τις εκλογές του Οκτωβρίου αναμένεται να καλύψει ο Γιάννης Μουράτογλου. Ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος οικονομικών και στενός συνεργάτης του Δημήτρη Γιάννου θα αναλάβει Δήμαρχος ως τις εκλογές του Οκτωβρίου καθώς με την εμπειρία που έχει κρίθηκε ως ο κατάλληλος μεταβατικός δήμαρχος. 

mouratoglou.jpg


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες που φτάνουν από την Έδεσσα την δημοτική παράταξη του Δημήτρη Γιάννου αναμένεται να αναλάβει ο Φίλιππος Γκιούρος. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας θα είναι ο επικεφαλής της παράταξης στις προσεχείς εκλογές ενώ ήδη βρίσκεται στην διαδικασία κατάρτησης του ψηφοδελτίου με τον ίδιο να επιχειρεί άνοιγμα και σε νέους υποψηφίους

giannou-apantiseis.PNG



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ