close search results icon

Η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών υπερήφανη για τους...θησαυρούς της!

Τι αναφέρει και παρουσιάζει αναλυτικά η διοίκηση φανερά ικανοποιημένη. 

Την ικανοποίηση της εκφράζει με ανάρτηση της η Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών για την Κ-16, η οποία κέρδισε τον Αλμωπό. 

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της "Μια ομάδα πρότυπο η Κ16 της ΑΑΓ (γεννηθέντες 2007- 08) χθες (σ.σ.27/3) νίκησε στην Αριδαία τον Αλμωπο 2-1, με προπονητή τον κ. Καραμίγκο Ευριπίδη τον (πολυνίκη προπονητή) διότι από τότε που προσελήφθη στην ΑΑΓ δεν έχει χάσει κανένα τελικό στον νομό Πέλλας. Στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, η Κ16 είναι η μεγαλύτερη κατηγορία παίδων, ενώ η ΑΑΓ είναι αήττητη από το 2017, έχοντας κατάκτηση συνολικά το 17 φορές το πρωτάθλημα του νομού από το 2000 μέχρι σήμερα. Μια εικόνα 1000 λέξεις λένε οι Κινέζοι, γι’ αυτό βάζουμε την εικόνα της φετινής βαθμολογίας όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι και αυτή την αγωνιστική της 26.3.23, με την ΑΑΓ να έχει μάλιστα και δυο αγώνες λιγότερους". 

screenshot-4-drWko.png

Όπως σημειώνεται από την Ακαδημία: Από αυτή την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα Κ16 της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, έχουν κληθεί από τους τους προπονητές της Ένωσης δώδεκα (12) παίκτες οι οποίοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα μαζί με τα λοιπά παιδιά της ΕΠΣΠ στο να βγει η μεικτή Πέλλας πρωταθλήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στις κατηγορίες Κ 16 στον όμιλο της με τις μεικτές ομάδες των: Πελλας , Ημαθίας, Καστοριάς, Φλώρινας.Η Βαθμολογία στην κατηγορία Κ 16 στον 3ο Όμιλο Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων:

screenshot-6-aMTJH.png

Παρουσιάζονται επίσης "τα δικά μας παιδιά, για τα οποία είμαστε άκρως υπερήφανοι, είναι γεννημένα το 2007-08 και είναι τα εξής":

screenshot-7-tdQyf.png

Όπως σημειώνει ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Σάββας Παπαδόπουλος "θα επαναλάβω πως δεν θεωρούμε ότι υπερβάλουμε πιστοποιώντας στα παιδιά μας έναν δημόσιο έπαινο, τόσο ως κίνητρο όσο και ως αναγνώριση των κόπων τους. Είμαστε της άποψης πως οι ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ για ποιοτικότερο ποδόσφαιρο πρέπει να δημοσιοποιούνται και να αναγνωρίζονται. Αλώστε από αυτό ζει το άθλημα παγκοσμίως. Συγχαρητήρια λοιπόν στους γονείς που κρατάνε τα παιδία τους κοντά στον αθλητισμό και μέσα στα γήπεδα στηρίζοντας την προσπάθεια που κάνουν. Επίσης συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ΑΑΓ για την δουλεία που κάνουν στις μικρότερες κατηγορίες.

Συγχαρητήρια και στους προπονητές και την επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας για το αγνο ενδιαφερον και την αγκαλια που προσφερουν στα παιδια.

Πάνω απ’ όλα όμως συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την σχεδόν καθημερινή άοκνη προσπάθεια τόσο στα γήπεδα όσο και στα σχολεία τους, γιατί αυτά τα δυο πάνε μαζί τουλάχιστον μέχρι τα 17 χρόνια, ίσως και παραπέρα".

screenshot-3-ILpyK.png

Π.Ν. Παπαδόπουλος






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ