close search results icon

Η ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας έκοψε την βασιλόπιτα της (φώτος, video)

Παρουσία Δημάρχου που έκοψε την πίτα και μίλησε στους εργαζόμενους. 

Η ΔΕΥΑ Δήμου Πέλλας έκοψε την βασιλόπιτα της (φώτος, video)

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε η Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης Δήμου Πέλλας (ΔΕΥΑΠ), στον αύλειο χώρο του Αμαξοστασίου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της. 

12.jpg
1-UA2Ka.jpg
17.jpg
4-TnBRh.jpg
13.jpg

Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος Δήμου Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης.

Παρών στην παραδοσιακή εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Τόσιος, καθώς και οι Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Αλμπανίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και τακτικός μέλος του Δ.Σ. Ιωάννης Κουτούδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δ.Σ. και τακτικό μέλος Στέφανος Κασσίδης, το τακτικό μέλος του Δ.Σ. Γιώργος Βακιρτζής. Παρόντες φυσικά όλοι οι εργαζόμενοι της επιχείρησης που αντήλλαξαν ευχές με τον Δήμαρχο και με όλους τους παριστάμενους.

6-49zo3.jpg
9.jpg
10-FDjG7.jpg
8-crCNq.jpg

Ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης μίλησε στους εργαζόμενους για το ανοιχτό ζήτημα που υπάρχει με τις επικείμενες αλλαγές στις ΔΕΥΑ στις οποίες προσανατολίζεται να γίνουν από πλευράς κεντρικού κράτους, ξεκαθαρίζοντας πως "για μας η θέση μας από την αρχή ήταν και παραμένει και γι' αυτό θα υπερασπιστούμε είναι οτι το νερό είναι κοινωνικό αγαθό".

"Είστε κοντά στον κόσμο, κάνετε μία δουλειά που είναι δύσκολη και επικίνδυνη πολλές φορές, θέλω την προσοχή του καθενός για να είναι ασφαλής και φυσικά, όπως και επιτυχημένα γίνεται, να έχει ο κόσμος πάντα αυτό που είναι απαραίτητο", σημείωσε ο κ. Φουντουκίδης.

Χαιρετισμό και ευχές έδωσε και από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Γιώργος Τόσιος. 

19-iBHjT.jpg
423221288-305358592159793-2952205740055313047-n.jpg


















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ