close search results icon

Η Έδεσσα "φόρεσε" τα γιορτινά της (φώτο και βίντεο)

Γιάννης Μουράτογλου: Υγεία, χαρά και οικογενειακή γαλήνη 

Η Έδεσσα "φόρεσε" τα γιορτινά της (φώτο και βίντεο)

Η Έδεσσα φόρεσε τα γιορτινά της με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία των μικρών Καταρρακτών. 

20231208-192412.jpg

Μικρά και μεγάλα παιδιά, γέμισαν το πάρκο των μικρών Καταρρακτών για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Έδεσσα,  ενώ φέτος για πρώτη φορά το δέντρο είναι αληθινό και μάλιστα από την Καρυδιά Έδεσσας. 

20231208-190311.jpg

Μία όμορφη γιορτή Χριστουγέννων διοργάνωσε ο Δήμος Έδεσσας και η ΔΗΚΕΔΕ με τον Δήμαρχο Γιάννη Μουράτογλου να δίνει το σύνθημα έναρξης της εορταστικής περιόδου. 

Ο Γιάννης Μουράτογλου έστειλε τις ευχές του για υγεία και οικογενειακή γαλήνη, ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την όμορφη γιορτή. 

20231208-190326.jpg

Μάλιστα στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή βρέθηκε και ο Αη Βασίλης που μοίρασε καραμέλες και δώρα στα παιδιά αλλά και τα ξωτικά με τους ταράνδους που πρόσφεραν χαρά στον κόσμο που κατέκλυσε το πάρκο. 

20231208-190424.jpg

Στο άναμμα του δέντρου βρέθηκε και η φιλαρμονική του Δήμου Έδεσσας που έπαιξε τραγούδια Χριστουγέννων 

Στην εκδήλωση βρέθηκαν εκτός από τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Μουράτογλου,  ο νέος Δήμαρχος Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής,  ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας Φίλιππος Γκιουρος , η πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ Νατάσα Ιατρίδου,  η αντιδήμαρχος Έδεσσας Μαρουλα Κατσαρα Βλαχου και ο Αντιδήμαρχος ΜιχάληςΣαμλιδης., οι νεοι δημοτικοί σύμβουλοι Ηλίας Τόσης και Ελένη Λαζάρου,  αντιδήμαρχοι οπως και ο Αντιπεριφεριαρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζης, ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης αλλα και ο πρόεδρος της Έδεσσας Πέτρος Γαλανός όπως και δεκάδες Εδεσσαίοι που διασκέδασαν στην γιορτή. 

Δειτε το βίντεο 

Δείτε φωτογραφίες από την όμορφη γιορτή Χριστουγέννων 

20231208-185910.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ