close search results icon

Η Εδεσσαία ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου στη νέα δραματική σειρά: Μαύρο Ρόδο

Η Εδεσσαία ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου στη νέα δραματική σειρά: Μαύρο Ρόδο

Γράφει η Vasia Bresta

Η ανερχόμενη, ταλαντούχα ηθοποιός Ειρήνη Αμανατίδου, έκανε την επανεμφάνιση της στον τηλεοπτικό φακό και συγκεκριμένα στην σειρά Μαύρο Ρόδο του Mega.

Το να είσαι ηθοποιός στις μέρες μας απαιτεί θυσίες, στόχους και ποιότητα εσωτερική και εξωτερική.. Η Ειρήνη Αμανατίδου τα έχει όλα. Κάθε φορά που τη βλέπουμε αυτό αντανακλάται! Στο Mαύρο Ρόδο υποδύεται τη σκληρή, χωρίς φόβους γυναίκα, που δε διστάζει να τα βάλει με κανέναν.

eirini-amanatidoy-ithopoios1.jpg


Λίγα λόγια για την Ειρήνη Αμάνατιδου..

Έχει εμφανιστεί σε αρκετές θεατρικές παραστάσεις όπως, Kuro του Σ.Πετράκη ομάδα Αkatsuki, στο θέατρο ΠΚ, Ή συμμορία των πέντε του Graham Linehan, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Κιβωτός, κ.α..

Καθώς και σε παιδικές παραστάσεις όπως ο πρίγκιπας Λεμονής σε σκηνοθεσία της Μπίλλιως Κωνσταντοπούλου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη. και πρόσφατα στη θεατρική παράσταση.. Θέλει Τέχνη ο Έρωτας σε σκηνοθεσία του Γιώργου Ματαράγκα.

Καθώς πρόσφατα την είδαμε στη δραματική σειρά Ψέματα του Alpha.


Λίγα λόγια για τη σειρά

Η ιστορία ενός παράφορου έρωτα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους από αντίθετους κόσμους θα ζωντανέψει στη νέα δραματική σειρά «Μαύρο Ρόδο», που έρχεται το φθινόπωρο στο MEGA.Ένα μοιραίο πάθος, ένας απαγορευμένος έρωτας. Η αφοσίωση στον Θεό και η επιθυμία για έναν άνδρα φέρνουν την απόλυτη σύγκρουση.

Πάθη, αδυναμίες, διλήμματα και δύο καρδιές που φλέγονται. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα κάνει τους δύο νέους να αναμετρηθούν με τον εαυτό τους, να αμφισβητήσουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα και να φτάσουν στα όριά τους. Θα επιλέξουν το «πρέπει» ή το «θέλω» για να βρει ο καθένας τη δική του σωτηρία;

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός και το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.


Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.

Συμμετέχουν: Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ