close search results icon

Η επόμενη αγωνιστική της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Σάκης Καραμπάσης

Η επόμενη αγωνιστική της ΕΠΣ Πέλλας

Με αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζονται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ, στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου.

Στην Α1 ερασιτεχνική, διεξάγεται η προτελευταία (25η) αγωνιστική, στην Α η 22η και στην Β έχουμε το κλείσιμο της αυλαίας. Στην μεγάλη κατηγορία, Δύο θεωρώ πως είναι τα σημαντικά παιχνίδια. Στην Κρ. Βρύση ο τοπικός Απόλλων, θα δώσει εορταστικό χαρακτήρα έναντι του Μεσσιανου, όπου θα πανηγυρίσει με τον τρόπο του την κατάκτηση του τίτλου.Σε αντίθεση με τους πρωταθλητές το Μεσσιανο έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς θέλει την νίκη για να έχει ελπίδες παραμονής. Αν το Μεσσιανο ηττηθεί, τότε παράλληλα θα είναι η τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί. Στην Αξο η τοπική ομάδα θέλει την νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία, χωρίς να ενδιαφέρεται για οτιδήποτε άλλη εξέλιξη.

Στην Α ερασιτεχνική θα τόνιζα ότι σε όλες τις αναμετρήσεις υπάρχει ενδιαφέρον.Στο Παλαιφυτο, η τοπική ομάδα θέλει θετικό αποτέλεσμα για παραμονή, ενώ η Καλή με τρίποντο έρχεται πιο κοντά στην άνοδο.Οι Αμπελειες θέλουν την νίκη για ελπίδες στην άνοδο, ενώ ο Πενταπλατανος παλεύει για την παραμονή.Μονόπλευρο ενδιαφέρον στο ματς του Δυτικού, όπου οι γηπεδούχοι επιδιώκουν την 4η θέση.Τις ίδιες ελπίδες όπως το Δυτικό, έχει ο Π. Ηλίας που αγωνίζεται στην Λεπτοκαρια. Στην Ν. Πέλλα οι γηπεδούχοι που είναι σε δύσκολη θέση, θα προσπαθήσουν για κάτι θετικό έναντι της πρωτοπόρου Σκύδρας, που ουσιαστικά θέλει 5 βαθμούς στα εναπομείναντα 5 παιχνιδια για την άνοδο.Ορμα- Πρόμαχοι στο μίνι ντέρμπι της Αλμωπίας, με τεράστιο ενδιαφέρον περισσότερο για τους φιλοξενούμενους.

Στην μικρή κατηγορία (Β), η τελευταία αγωνιστική είναι η ουσιώδες και στους δύο ομίλους.Στον 1ο όμιλο, σούπερ ντέρμπι το Ελπιδα- Πετριά καθώς οι Εδεσσαιοι με νίκη η ισοπαλία κατακτούν το πρωτάθλημα και παράλληλα ανέρχονται.Οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο νίκη για την άνοδο γιατί έστω και με ισοπαλία, αν κερδίσει η Άψαλος στην Ζερβη σε περίπτωση ισοβαθμίας μεταξύ Πετριας και Αψαλου, υπερτερεί η ομάδα της Αλμωπίας.Στον 2ο όμιλο εκτιμώ ότι ο Π. Μυλότοπος εύκολα η δύσκολα θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα (1Χ), για να πανηγυρίσει την άνοδο.Τεράστιο ενδιαφέρον στο ματς Άγιος Λουκας- Ν. Μυλότοπος. Η τοπική ομάδα θέλει νίκη η ισοπαλία, ενώ ο Νέος θέλει μόνο το διπλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ