close search results icon

Η Λουτρόπολη Πόζαρ στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τουρισμού

Η Λουτρόπολη Πόζαρ στην μεγαλύτερη διεθνή έκθεση Τουρισμού

Η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στον κόσμο, γνωστή ως ITB (Βερολίνο), άνοιξε τις πόρτες της μετά την πανδημία από σήμερα 7 έως 9 Μαρτίου, με αποκλειστικό εμπορικό και επαγγελματικό χαρακτήρα, χωρίς να είναι δηλαδή ανοιχτή στο κοινό.

received-882886432989316.jpeg


Συγκεντρώνει 10.000 εκθέτες από 180 χώρες σ’ έναν χώρο 160.000 τ.μ. Ταξιδιωτικές εταιρείες, ξενοδοχεία, Εθνικοί Οργανισμοί Τουρισμού, Περιφέρειες, που συγκεντρώνονται εκεί, αλληλογνωρίζονται, χτίζουν συνεργασίες, πωλούν και αγοράζουν υπηρεσίες διακοπών και αναψυχής, προβάλλουν ταξιδιωτικές εμπειρίες και προορισμούς. 

received-1198403311035971.jpeg


Ο Δήμος Αλμωπίας και η δημοτική επιχείρηση των Λουτρών Πόζαρ δίνουν βροντερό παρόν στην έκθεση με επικεφαλή τον Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση. Ο Χρήστος Μπάτσης μαζί με συνεργάτες του μετέχουν στην Διεθνή Έκθεση με στόχο να χτίσουν τουριστικές συνεργασίες και να προβάλουν την Λουτρόπολη. Στην αποστολή του Δήμου Αλμωπίας μετέχει και ο Αντιπρόεδρος της Λουτροπόλης Δημήτρης Λιουγκας, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Πέτρος Ουτσκας αλλά και ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σέλκος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ