close search results icon

Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών: Φωτίστηκε και στολίστηκε το Πνευματικό Κέντρο

Ένα κτήριο κόσμημα. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

Ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου και Νικολάου Πανηγυρίζει, με το πρόγραμμα να προβλέπει τα εξής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ7:30 π.μ. Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. ΙΩΗΛ.5:00 μ.μ. Εσπερινός και Ιερό Ευχέλαιο. Τον θείο λόγο θα κηρύξει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Εφραίμ Ολυμπίτης.8:30 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Αγίας Άννης.

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ7:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.5:00 μ.μ. Εσπερινός και Παράκλησις Αγίας Άννης. Κατά το πέρας της ι. ακολουθίας θα ομιλήσει ο Πανοσιολ. Αρχιμ. Παντελεήμων Καραλάζος με θέμα: «Ιωακείμ και Άννα - Πρότυπο συζύγων και γονέων»8:30 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Αγίας Άννης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ7:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.5:00 μ.μ. Παράκλησις Αγ. Άννης.8:00 μ.μ. Ιερά Αγρυπνία κατά το Αγιορειτικό τυπικό για την εορτή της Συλλήψεως της Αγίας Άννης. Θα ψάλει βυζαντινός χορός υπό τον Πρωτοψάλτη κ. Ιωάννη Χασανίδη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ7:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.5:00 μ.μ. Αναστάσιμος Εσπερινός και Παράκλησις Αγίας Άννης.6:30 μ.μ. Προβολή βίντεο για την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους8:30 μ.μ. Απόδειπνο και Χαιρετισμοί Αγ. Άννης.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ7:30 π.μ. Όρθρος και Θεία Λειτουργία.12:00 μ. Ιερά Παράκλησις και αναχώρησις του ιερού Λειψάνου.
Ο Ιερός Ναός θα είναι ανοικτός καθημερινά: 7:00 π.μ.- 1:30 μ.μ. και 4:30 μ.μ. - 9:00 μ.μ.Την ημέρα της εορτής (6/12) θα παραμείνει συνεχώς ανοικτός.

Σήμερα, όπως ενημερωθήκατε από το pellanews.gr, έγινε η υποδοχή του Ιερού Λειψάνου της Θεομήτορος Αγίας Άννης (δείτε εδώ: https://www.pellanews.gr/giannitsa-egine-ypodochi-toy-ieroy-leipsanoy-tis-theomitoros-agias-annis-137134 ).

pn1.jpg
pn2.jpg
pn3.jpg
pn4.jpg
pn6.jpg

Η Πανήγυρις έφερε και τον ανάλογο φωτισμό και στολισμό του Πνευματικού Κέντρου, ενός κτηρίου κοσμήματος που στεγάζει τις ποιμαντικές δράσεις, αίθουσες για κοινωνικές και πνευματικές εκδηλώσεις, το studio του web radio του Ιερού Ναού "Εκ Βαθέων" κ.α.". 

Όμορφη εικόνα, που δίνει μία ξεχωριστή λάμψη σε όλη την ευρύτερη περιοχή της ενορίας.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ