close search results icon

Η Σκυδραία απόλαυσε την παράσταση «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»

Η Σκυδραία απόλαυσε την παράσταση  «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ»

Με μια θεατρική εξόρμηση άρχισε η νέα σεζόν του Συλλόγου ΣΚΥΔΡΑΙΑ. Την Κυριακή 22 -10 -2023 τα μέλη του Συλλόγου απολαύσαμε την θεατρική παράσταση «ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΚΑΡΑΒΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ» με τον Μάρκο Σεφερλή και τον πολυμελή του θίασο, στο θέατρο ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ στη Θεσσαλονίκη.

Στο διάστημα που μεσολάβησε από την άφιξή μας μέχρι την έναρξη της παράστασης απολαύσαμε τα καφεδάκια μας και τις βόλτες μας στην παραλία της Θεσσαλονίκης μια και ο καιρός ήταν θαυμάσιος!!!

Η παράσταση άρχισε στις 6μμ και ήταν Επιθεώρηση. Γέλιο μέχρι δακρύων, αυτοσχεδιασμοί, αξεπέραστες ατάκες, απίστευτες μεταμορφώσεις και σάτιρα για πρόσωπα και γεγονότα της κοινωνικοπολιτικής επικαιρότητας παρέλασαν στη Σκηνή του ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ.

Στη διάρκεια της παράστασης ο Μάρκος Σεφερλής αναφωνούσε το όνομα του Συλλόγου μας ΣΚΥΔΡΑΙΑ αυτό ΣΚΥΔΡΑΙΑ το άλλο Ζήτω η ΣΚΥΔΡΑΙΑ και αυτό έγινε πάνω από δέκα φορές με αποτέλεσμα να δονείται η κατάμεστη αίθουσα από το χειροκρότημα!!!

Η παράσταση φυσικά εκτός από το γέλιο ήταν και διδακτική, γιατί η εξουσία δυστυχώς είναι κυνήγι αρπακτικό χωρίς αποτέλεσμα .Από πλεονεξία τρέφεται και πλεονεξία ξερνάει. Και όπως λέει και ο Αριστοτέλης για να αποκτήσεις κάτι πρέπει να είσαι αντάξιός του να το αξίζεις.

arkhio-lipsis-azC1B.jpg

Ευχαριστούμε το Πρακτορείο του κ Παναγιώτη Περπερίδη για το άνετο λεωφορείο που μας διέθεσε για τη μεταφορά μας στη Θεσσαλονίκη.

Τον Γιώργο Ταγκαλίδη , άνετος και εύχαρις οδηγός που μας ταξίδεψε με ασφάλεια και άνεση.

Ευχαριστούμε τις γυναίκες για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση αυτή και ευχόμαστε στη ΣΚΥΔΡΑΙΑ μια καλή και δημιουργική σεζόν με υγεία.

Το Δ Σ του Συλλόγου

Ελπίδα Κωνσταντινίδου

Σοφία Αλεξανδρίδου

Ευγενία Γεωργιάδου

Αννα Βαξεβάνη

Ευθυμία Παπαδοπούλου

Μελίνα Παπαδοπούλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ