close search results icon

Η Θοδώρα Τζάκρη από τα Γιαννιτσά: "Η Πέλλα αλλάζει σελίδα-Ποτάμι ορμητικό που δεν γυρίζει πίσω"

Η ομιλία της υποψήφιας Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο "Ονείρων Ζεύξη" που κατακλύστηκε από κόσμο. 

του Παύλου Νεκτάριου Παπαδόπουλου

φώτος: Ιωάννα Βασιλούδη, Παύλος Νεκτάριος Παπαδόπουλος

"Ποτάμι ορμητικό που δεν γυρίζει πίσω. Η Πέλλα γυρίζει σελίδα", ήταν τα λόγια της Θοδώρας Τζάκρη, μπροστά σε ένα ασφυκτικά γεμάτο "Ονείρων Ζεύξη", με κόσμο που έδωσε το παρών από τα Γιαννιτσά αλλά και κάθε γωνιά του Νομού Πέλλας, στην εκδήλωση της κεντρικής ομιλίας που πραγματοποίησε. 

25.jpg

21-IMLDc.jpg
20.jpg
23.jpg

«Η διαφορά είναι πως ελπίζω οτι η Πέλλα δεν θα στείλει μία γυναίκα για να βρίσκεται στα έδρανα της αντιπολίτευσης, αλλά στα έδρανα της κυβέρνησης. Σε μία κυβέρνηση συμμαχική της κεντροαριστεράς που θα αναλάβει την ανόρθωση της πατρίδας, την κάθαρση και το δίκιο, την κοινωνική συνοχή και την αλληλεγγύη. Μία κυβέρνηση που θα μειώσει τις τιμές, θα αυξήσει τους μισθούς, που θα ρυθμίσει τα χρέη και θα οικοδομήσει ένα κράτος σύγχρονο και αποτελεσματικό.

Είστε η μόνη πηγή δύναμης που με οδηγεί να μάχομαι τόσα χρόνια για την Πέλλα. Εσείς και κανένας άλλος είστε η δύναμη μου, εσείς!», τόνισε μεταξύ άλλων με ένταση η κ. Τζάκρη, η οποία ανέφερε πως "κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια καταλαβαίνουμε οτι έρχεται η ώρα της νίκης, η παρουσία σας με συγκινεί τόσο πολύ."

3-LZcjz.jpg
4-dDfHA.jpg
24.jpg
19-gOZCU.jpg

Αναφέρθηκε στα έργα που «δεν είδε η Πέλλα» τα τελευταία τέσσερα χρόνια, όπως ο δρόμος Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά, Έδεσσα, το Φράγμα του Αλμωπαίου, τα δικαστικά μέγαρα Γιαννιτσών και Έδεσσας, το Πανεπιστήμιο της Έδεσσας, τα Νοσοκομεία, το Βιομηχανικό Πάρκο στην Πετριά κ.α. έργα που μπήκα στην κατάψυξη επειδή δεν τα ήθελε η παρέα της επιτελικής Κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Επίσης, αναφέρθηκε στα εθνικά θέματα και όσα γίνονται με την Τουρκία. «Προσπαθούν να φοβίσουν τους ανθρώπους για τον ΣΥΡΙΖΑ, παριστάνοντας τους δημοκράτες», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στις παρακολουθήσεις, για τις οποίες «πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη».

«Δεν θα γίνουμε ίδιοι. Εμείς γεννηθήκαμε από ανθρώπους του μόχθου, από δημοκράτες. Στις 22 του Μάη η Ελλάδα θα έχει προοδευτική διακυβέρνηση», επισήμανε η κ. Τζάκρη, περιγράφοντας τις φάσεις οι οποίες εμπεριέχονται και συνθέτουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μεταξύ αυτού και όσα αφορούν τους αγρότες, στους οποίους αναφέρθηκε αναλυτικά.

«Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε ο καθένας τη δική του ευθύνη και τα Γιαννιτσά, η Έδεσσα, η Αλμωπία, η Σκύδρα, είμαστε η αιχμή του δόρατος της πολιτικής αλλαγής. Είμαστε οι δημιουργοί και οι συνεχιστές της μεγάλης δημοκρατικής έκρηξης του 1981 και του 2015 και θα είμαστε οι εγγυητές της μεγαλύτερης απ’ όλες δημοκρατικής έκρηξης, αυτής του 2023». Ειδικά, όταν η υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο 1981 το χειροκρότημα, ήταν σχεδόν…πανηγυρικό!

Αμέσως μετά η κ. Τζάκρη, στην κυριολεξία χάθηκε…στις αγκαλιές του κόσμου.

6-g9ZHL.jpg
01-Lq7eh.jpg
02-VFxIf.jpg
03-Xuor4.jpg
04-RFZSN.jpg
2-GYVkX.jpg











 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ