close search results icon

Ίλιον: «Είχαν παρεξηγηθεί για μία κοπέλα» – Τι αποκαλύπτει ο πατέρας του 14χρονου που μαχαιρώθηκε από συνομήλικό του

Τι είπε σε τηλεοπτικό δελτίο. 

Ανησυχία και προβληματισμό προκαλούν τα αυξανόμενα περιστατικά βίας, μεταξύ ανηλίκων. Το βράδυ της Πέμπτης (4/1) συνέβη ακόμη ένα αιματηρό επεισόδιο, αυτή τη φορά στον Ίλιον, με έναν 14χρονο να μεταφέρεται στο Παίδων «Αγία Σοφία», ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από συνομήλικό του.

Ο πατέρας του 14χρονου, που δέχθηκε την επίθεση, μίλησε στην εκπομπή Live News και περιέγραψε πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο. Όπως αποκάλυψε, αφορμή στάθηκε μία παρεξήγηση για μία κοπέλα.

«Είχαν παρεξηγηθεί, απ’ ότι μου είχε πει ο μικρός, με έναν από το Instagram, που είναι και αυτός στην ίδια ηλικία μαζί του και είχανε παρεξηγηθεί για μία κοπέλα», λέει αρχικά ο πατέρας του θύματος.

Όπως περιγράφει στη συνέχεια, «βρέθηκαν στο πάρκο, σπρωχτήκαν τα μικρά και του έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε. Αυτός που βάζει το μαχαίρι είναι ένας που έχουν μιλήσει στο Instagram, αλλά έχει κοινούς γνωστούς με τους φίλους του. Το συμβάν έγινε κατά τις 9 η ώρα και εγώ το έμαθα 11».

Σε ερώτηση πώς ενημερώθηκε ο ίδιος για το περιστατικό, είπε ότι αρχικά ο γιος του ήθελε να αποκρύψει τα όσα έχουν συμβεί. «Με πήραν και μου είπαν ότι έγινε αυτό και αυτό και πήρα τηλέφωνο εγώ τον μικρό και μου είπε: “μπαμπά δεν έγινε κάτι”, ήθελε να το κρύψει από εμένα ο μικρός» τονίζει ο πατέρας του 14χρονου και συνεχίζει: «Με το που ενημερώθηκα και είπα με μαχαίρι, λέω: “τώρα τι έγινε”. Νόμιζα ότι έγινε κάτι κακό και πάλι καλά, μετά με το που το είδα και είδα ότι είναι μία γρατζουνιά στην ουσία πάνω από το γόνατο, λέω: “δόξα τον Θεό”».

Εξήγησε πως αφού έφυγαν από το Παίδων, ο ίδιος και ο γιος του έδωσαν κατάθεσε. «Είπε ότι είχε ένα σουγιά αυτός και το είχε κρυμμένο μέσα στο μανίκι του, από την ζακέτα του», αναφέρει ο πατέρας του 14χρονου. Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο γιος του, λέει πως «είναι λίγο τρομαγμένος, γιατί τα σκέφτηκε. Στεναχωρημένος είναι λίγο έτσι σκεπτικός».

Πηγή: enikos.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ