close search results icon

Ημέρα αγώνα αλλά και γιορτής για τον Αλμωπό

Ημέρα αγώνα αλλά και γιορτής για τον Αλμωπό

Ημέρα αγώνα αλλά και γιορτής είναι η σημερινή για τον Αλμωπό καθώς γιορτάζει ο προπονητής αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές της ομάδος της Αριδαίας. 

img-2857.jpg
Ο Σκυδραίος προπονητής Γιώργος Τυριακίδης

Ο Γιώργος Τυριακίδης έχει σήμερα την γιορτή του αλλά θα γιορτάσει στην Λάρισα, καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει την ΑΕΛ στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας. Ο Σκυδραίος προπονητής είναι ο αρχιτέκτονας της ομάδος της Αριδαίας αλλά και ένας από τους καλύτερους προπονητές του ελληνικού ποδοσφαίρου αφού με τον Αλμωπό έχει κάταφέρει να πετύχει ένα "ποδοσφαιρικό θαύμα". Εκτός όμως από τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες ο Γιώργος Τυριακίδης είναι ένας άνθρωπος ιδιαίτερα συμπαθής στην Σκύδρα και στην ευρύτερη περιοχή της Πέλλας.

Στον Αλμωπό όμως γιορτάζουν και πολλά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος όπως είναι ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Τυριακίδη αλλά   και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα γιορτάζουν  οι Γιώργος Μανωλάκης,  Γιώργος Μακρυδάκης,  Γιώργος Σουρνάκης και  Θωμάς Τσιμπούκας. Τέλος σήμερα γιορτάζει και το μέλος της διοίκησης του Αλμωπού Γιώργος Εμμανουηλίδης

manolakis-WBmYO.jpg
Ο Γιώργος Μανωλάκης ένας από τους βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδος
img-2840-TW2mL.jpg
Ο Γιώργος Μακρυδάκης
emmanoyilifis.jpg



Ευχόμαστε στους εορτάζοντες χρόνια πολλά 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ