close search results icon

Ημέρα καριέρας του ΔΙΕΚ Αριδαίας

Ημέρα καριέρας του ΔΙΕΚ Αριδαίας

Μια άκρως επιτυχημένη ημέρα καριέρας διοργάνωσε το ΔΙΕΚ Αριδαίας στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας το απόγευμα της Τετάρτης.

fb-img-1680119123503.jpg

Οι σπουδαστές του ΔΙΕΚ αλλά και όσοι βρέθηκαν στο Ξενιτίδειο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και της απαιτήσεις της αγοράς εργασίας, αλλά και να εκφράσουν τις απορίες τους στο ειδικά εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της ημερίδα. 

fb-img-1680119127585.jpg

Μάλιστα ο Διευθυντής του ΔΙΕΚ Αριδαίας Γιώργος Γιορτσος τόνισε κατά τον χαιρετισμό του 

Ημέρα Καριέρας στο ΔΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ...
Το πρώτο βήμα έγινε ... ο σπόρος έπεσε!

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη δυναμική προσέλευση των Επαγγελματιών από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αποδεικνύοντας ότι η εξωστρέφεια της σχολής μας είναι τέτοια ώστε να είμαστε αναγνωρίσιμοι Πανελλαδικά φέρνοντας κοντά μας κορυφαίους Επαγγελματίες που δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά μας και σε όσους σπουδάζουν ή εργάζονται στο ΙΕΚ μας.

Στο κατάμεστο Ξενιτίδειο είμαστε αισιόδοξοι ότι έγινε το πρώτο βήμα που φέρνει σε αλληλεπίδραση τους σπουδαστές μας και τους Επαγγελματίες της Αγοράς Εργασίας σε μια προσπάθεια του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ να καθιερώσει την Ημέρα Καριέρας ως Θεσμό τόσο στη συνείδηση του τοπικού κοινού όσο και ως κουλτούρα του Οργανισμού μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ