close search results icon

Ημερίδα για την Άνοια στον ΙΝ Αγίου Στεφάνου Σκύδρας

Ημερίδα για την Άνοια στον ΙΝ Αγίου Στεφάνου Σκύδρας

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα για την άνοια διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα της ενορίας Αγίου Στεφάνου Σκύδρας,  ο Ιερός Ναός σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Σκύδρας 

fb-img-1710225563281.jpg

Στην κατάμεστη αίθουσα της ενορίας,  υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με την ανοια ενώ η νοσηλεύτρια και σκηνοθέτης Νίκη Ποζιδου ανέβασε και μικρή θεατρική παράσταση θέλοντας να στείλει κοινωνικά μηνύματα 

fb-img-1710225573428.jpg

Η κα Ποζιδου με δήλωση της αναφέρει 

Από την  εκδήλωση για το Alzheimer και την Άνοια στην αίθουσα του Ι.Ν Αγιου Στεφανου Σκυδρας.


Ευχαριστούμε όλες και όλους που ήρθατε να μας ακούσετε αλλά και να δείτε το θεατρικό μονόπρακτο βασισμένο στη νόσο. 


Το μεγάλο ευχαριστώ στο πατέρα Αντώνιο για την ευαισθητοποίηση του από την πρώτη στιγμή της συνάντηση μας να ενημερωθεί ο κόσμος για το Αλτσχάιμερ και τη Άνοια διότι απασχολεί πολύ και αυτό βέβαια φάνηκε από το πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα αλλά την συγκίνηση που ένιωσαν παρακολουθώντας την θεατρική παράσταση.


Ευχαριστώ την συνοδοιπόρο, συνάδελφο και φίλη Athina Tasiona που συνδημιουργούμε βασιζόμενες στις γνώσεις μας για την ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας σε θέματα υγείας. 


Ευχαριστώ για την παρουσία της κα Ιωαννα Βεργου αντιδημάρχου Παιδείας Πολιτισμού και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Σκύδρας για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε για τον συμβουλευτικό σταθμό Άνοιας του δήμου Σκύδρας.


Εκ βάθους ευχαριστώ στις δυο ηθοποιούς του θεατρικού μονόπρακτου, Σοφία Πετρίδου και Βασιλική Γιωγα που κάθε φορά που τις καλώ να πλαισιώσουν θεατρικά κάθε εκδήλωση για το Alzheimer με γενναιοδωρία ψυχής είναι πάντα δίπλα μου.


Τέλος να ευχαριστήσω το καλό μου φίλο Λαζαρος Φαντίδης για τον φωτισμό της παράστασης καθώς και τον Κώστας Δάμος για την κάλυψη- βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση ήταν συνδιοργάνωση της εκδήλωσης Ι.Ν Αγίου Στεφάνου Σκύδρας και Κέντρου Υγείας Σκύδρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ