close search results icon

Ιορδάνης Τζαμτζής: « Συνεχίζουμε, με μεράκι και δύναμη, τη βελτίωση των οδικών υποδομών»

Ιορδάνης Τζαμτζής: « Συνεχίζουμε, με μεράκι και δύναμη, τη βελτίωση των οδικών υποδομών»

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι βελτιωτικές παρεμβάσεις στις οδικές υποδομές της Πέλλας, βάσει ενός εκτεταμένου προγράμματος ασφαλτοστρώσεων, που υλοποιεί με συνέπεια και επιμονή η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, στο σύνολο του οδικού δικτύου ευθύνης της.

Το πρωί ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, εντός του οικισμού Αρχαγγέλου ενώ συνεχίζεται η ασφαλτόστρωση στο δρόμο Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

arkhaghghelos-frezarisma-dromoy-ghia-asfaltostrosi.jpg

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, επισκέφθηκε τον Αρχάγγελο και ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι ολοκληρώνεται, εντός των ημερών, ένα ακόμη τμήμα, ενός έργου σημαντικού για την ασφάλεια των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών. « Συνεχίζουμε, με μεράκι και δύναμη, να εργαζόμαστε για το καλό των συμπολιτών μας και τη βελτίωση των υποδομών της Πέλλας. Θεωρούμε αναγκαίο το αίσθημα της οδικής ασφάλειας στις καθημερινές μας δραστηριότητες. Γι’ αυτό τηρούμε απαρέγκλιτα τις δεσμεύσεις μας για εκσυγχρονισμό του οδικού δικτύου της Πέλλας, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας, ώστε να καταστεί η περιοχή μας περισσότερο ασφαλής και ελκυστική για τους κατοίκους και τους ξένους επισκέπτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ