close search results icon

Ήττα για τον Αλμωπό από την ΑΕΛ (φωτό)

Ήττα για τον Αλμωπό από την ΑΕΛ (φωτό)

Σε μια αναμέτρηση, η οποία δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, ο Αλμωπός Αριδαίας ηττήθηκε με 0-2 από την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας. Ο Αλμωπός Αριδαίας στα πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να επικρατήσει στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 29' με τέρμα που πέτυχε ο Νίνο, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

img-9664.jpg
img-9667.jpg
img-9699.jpg
img-9805.jpg
img-9807.JPG






Στο 2ο ο Αλμωπός και μετά τις αλλαγές του προπονητή Γιώργου Τυριακίδη, η ομάδα  μπήκε καλύτερα και είχε καλές στιγμές με τον Δημήτρη Τσιπούρα αλλά και τον Παύλο Εππα ωστόσο και πάλι η ΑΕΛ  με τον Νικολιά στο 68' διαμόρφωσε το τελικό 0-2 παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην έδρα μας. Την αναμέτρηση επισκίασε ο σοβαρός τραυματισμούς του Ραφαήλ Γιαλαμούδη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης αλλά και οι αναίτιες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ΑΕΛ.

img-9756.jpg


img-9830.jpg
img-9744.jpg
img-9798.jpg



img-9773.jpg




Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Απόλλων Πόντου στο Δημοτικό Στάδιο Πολυκάστρου, ενώ αξιοσημείωτη ήταν η παρουσία του κόσμου στις κερκίδες.

img-9678.jpg


img-9677.jpg


Η οικογένεια του Αλμωπού εύχεται Περαστικά στον Ραφαήλ Γιαλαμούδη και να επιστρέψει σύντομα στην αγωνιστική δράση.

img-9856.jpg


Σκόρερ: 29′ Νίνο σουτ, 68′ Νικολιάς σουτ

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Παρασκευάς, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης (46′ Σέχου), Κέρθι, Έππας, Κολλαράς, Πέλκας (46′ Τσιπούρας), Γιουκούδης, Πέττας.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Ουατάρα, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης, Νίνο, Πεντρόσο, Νικολιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ